Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Search
Close this search box.

MENU

Search
Close this search box.

Stedentrip Málaga

Stedentrip Málaga

blik-op-plaza-de-toros-malaga

Málaga is een fijne stad, bij uitstek geschikt voor een stedentrip. Een heerlijke stad om lekker rond te slenteren. Met veel bezienswaardigheden én een fijn strand. 

De stad is relaxt, is internationaal georiënteerd en heeft overwegend een prettig klimaat. Je kunt er fantastisch eten in de vele restaurants. Voor een drankje kun je op een terras of rooftop bar terecht. Het uitgaansleven is hier ook de moeite waard. Als de terrassen sluiten gaan de nachtclubs en discotheken open.  

Hier vind je allerhande informatie om jouw stedentrip Málaga tot een fantastische ervaring te maken. 

Alles wat je op deze pagina leest hebben wij zelf ervaren.

Zo hebben wij in de genoemde accommodaties geslapen. De bezienswaardigheden met eigen ogen gezien, de activiteiten zelf ondernomen en zelf van de evenementen genoten. In de genoemde restaurantjes hebben we fijn gegeten en het uitgaansleven hebben we ook verkend. Onze beleving vind je dan ook terug in onze artikelen en blogs.

Laat je inspireren en bezoek deze leuke stad!

Snel naar

Accommodaties Málaga

Actief in Málaga

Bezienswaardigheden Málaga

Restaurants in Málaga

Uitgaan in Málaga

Nieuwe artikelen

Zodra er een nieuw artikel of blog geplaatst wordt die betrekking heeft op de stedentrip Málaga, dan vind je deze hier. Op onze social media laten wij weten als er iets nieuws is geplaatst. Dus, als je op de hoogte wilt blijven, volg ons dan.