Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

MENU

Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Spaans leren

Taalcursus Spaans

spaanse-vlag

De Spaanse taal

Spaans leren wordt steeds populairder. Het aantal jongeren dat de taal wil leren groeit al jaren en steeds meer middelbare scholen bieden Spaans aan. Dat is ook niet heel gek want Spaans is na Chinees de meeste gesproken taal ter wereld. Naast dat het een onwijs mooie taal is, kan het voor je carrière ook zeer waardevol zijn om met Spaans uit de voeten te kunnen.

Hoe leer je het beste Spaans?

Als je besluit om Spaans te leren, wat is dan de beste manier? Wil je de taal online leren, of liever klassikaal? In Nederland of in een Spaanstalig land? In een groep of alleen? Er is ontzettend veel keus. Dat is mooi, want je kunt dan de cursus vinden die bij je past.

De redactie van GenieteninAndalusie.nl wil ook graag Spaans kunnen begrijpen, spreken, luisteren en lezen. Een basis hebben we al gelegd met een weekje Spaans in Málaga en Sevilla bij het opleidingsinstituut Clic. Maar als we echt vloeiend Spaans willen leren spreken, dan is er nog steeds werk aan de winkel. 
 

De redactie gaat bij verschillende opleiders en op verschillende manieren Spaans studeren. Onze ervaringen zullen wij in een blog bijhouden. Zo willen wij mensen die geïnteresseerd zijn in het leren van de Spaanse taal een beeld geven wat ze kunnen verwachten van de diverse opleidingsmethoden.

Klassikaal

Misschien vind je het leuk om samen met anderen Spaanse les te volgen. Dan is een klassikale cursus voor jou wellicht het antwoord. Er zijn vele taalscholen, zowel in Nederland als in het buitenland. Wij gaan je informeren over onze ervaringen met klassikaal onderwijs.

klassikaal-spaanse-les-malaga

Online

Online Spaans studeren is voor veel mensen een uitkomst. Je hoeft nergens heen en bepaalt zelf waar en wanneer je een les volgt. Je moet het volledig zelf doen, dus enige discipline heb je wel nodig.

Studieboeken & spelletjes Spaans

Er zijn talrijke boeken op de markt die je kunnen helpen om Spaans te leren. Wil je je bijvoorbeeld verdiepen in de spelling of de grammatica? Of wil je liever een spelletje? Klik op de link hieronder en vind wat bij je past.

Onze blogs