Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Search
Close this search box.

MENU

Search
Close this search box.

Op avontuur met Annet & Edgar

Op avontuur met Annet & Edgar

Annet droomde op 16 jarige leeftijd al van werken en wonen in het buitenland. Nadat ze Edgar leert kennen wordt duidelijk dat ze beiden dezelfde droom hebben. Er zal een dag komen dat deze droom in vervulling gaat, daar gaan ze voor. Begin 2018 is het zover.  Annet, Edgar en de kinderen gaan het avontuur aan en vertrekken naar Frankrijk. Ze beginnen in Frankrijk een camping op een prachtige plek in het midden van het land. Succesvolle jaren volgen.

Vanwege gezondheidsproblemen bij Edgar moet de familie in de winter van 2022-2023 besluiten dat het runnen van de camping niet langer gaat. Tijd voor iets nieuws… Eén ding is zeker, ze gaan niet terug naar Nederland. 

het-terras-met-zwembad-van-casa-mavi

Andalusië

Annet & Edgar komen al zo’n 20 jaar in Andalusië. Ze hebben daar familie wonen en ze hebben al het plan om na hun pensioen naar Andalusië te vertrekken. Het gebeurt nu gewoon iets eerder. Andalusië is de geschikte volgende bestemming. Ze houden de huizenmarkt goed in de gaten en laten hun oog vallen op 2 villa’s, voor 8 en 6 personen. Ze hoeven hier niet lang over na te denken en besluiten dat dit hun nieuwe avontuur wordt. In de 6-persoons villa zal het gezin tijdelijk zelf gaan wonen, de 8-persoons villa gaat in de verhuur. 

Volg het verhaal hier!

De redactie van GenieteninAndalusie.nl gaat het gezin de komende tijd volgen. Via een blog houden Annet & Edgar ons op de hoogte van hun avontuur in Andalusië.