Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

MENU

Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Te koop of te huur gevraagd

GEZOCHT!

Andalusië spreekt velen tot de verbeelding als plek om te gaan wonen (en werken). Er is veel vraag naar koop of huur accommodaties. Hier vind je de oproepen van mensen die op zoek zijn naar onroerend goed in Andalusië. 

Wil jij een oproep plaatsen. Vul dan het onderstaande formulier zien.

Te koop gevraagd

Oproep

Ben jij ook op zoek naar een pand om bijvoorbeeld een Bed & Breakfast te beginnen, een ander bedrijf te starten of om er te gaan genieten van je vrije tijd?

Vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen je oproep plaatsen op GenieteninAndalusie.nl.

Privacy

Bij je oproep wordt  je voornaam en mailadres getoond op de website GenieteninAndalusie.nl.
Zo kunnen mensen rechtstreeks contact met je opnemen. GenieteninAndalusie.nl speelt geen enkele rol bij het tot stand komen van contact(en) en de gevolgen hiervan en aanvaardt hiervoor ook geen enkele aansprakelijkheid. 

Let op!

In Spanje werkt het zo dat de commissie met betrekking tot de aan- en verkoop van een pand, voor de eerste makelaar is die je registreert. En je wordt al geregistreerd als je informatie opvraagt. Wil je  liever met een eigen aankoopmakelaar zaken doen, die volledig jouw belangen behartigt? Dan kun je die beter eerst zoeken en hem of haar laten reageren op een aanbod dat je van een andere makelaar ontvangt via de mail. 

Formulier: Te koop of te huur gevraagd!