Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Search
Close this search box.

MENU

Search
Close this search box.

Wonen

Wonen in Andalusië

Andalusië spreekt tot de verbeelding. Velen zien Andalusië dan ook als een plek om te gaan wonen. 

Op deze pagina komen artikelen / berichten met allerhande informatie omtrent wonen. Wat er allemaal bij komt kijken, waar je op moet letten etc. Zaken die gewoon handig zijn om te weten. Daarnaast vind je de rubrieken “Te koop of te huur aangeboden” en “Te koop of te huur gevraagd”, handige rubrieken als je je pand wilt verkopen of als je juist op zoek bent naar een accommodatie.

Onderwerpen Wonen

Alles wat je wilt weten over wonen in Andalusië

GenieteninAndalusie.nl verzamelt allerhande interessante informatie omtrent het wonen in Andalusië. De door ons verzamelde informatie zullen wij hier delen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het NIE-nummer (in NL het burgerservicenummer BSN), de rol van de makelaar, advocaat, notaris etc. 

De eerste artikelen over dit onderwerp verschijnen begin volgend jaar. Via Social Media laten wij weten wanneer deze geplaatst zijn. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan!

Te koop of te huur aangeboden!

In deze rubriek besteden we aandacht aan accommodaties die te koop of te huur staan. Het gaat hierbij om panden waarin je zelf wilt gaan wonen en/of een bedrijf wilt starten.

Eigenaren van een accommodatie die aan toeristen willen verhuren voor een vakantie, verwijzen we graag naar “Jouw verhaal op GenieteninAndalusie.nl!

voortuin-finca-el-juncal
Bekijk, en lees over, deze prachtige finca in Posadas, vlakbij Córdoba!

Heb jij ook accommodatie te huur of te koop staan en wil jij een presentatie van je accommodatie op GenieteninAndalusie.nl? Vul dan het formulier “Aanbod te koop of te huur” in en wij nemen contact met je op.

Te koop of te huur gevraagd!

Ben jij op zoek naar een woning, een finca of een andere accommodatie in Andalusië om bijvoorbeeld een een eigen bedrijf te beginnen, zoals een Bed & Breakfast, een restaurant, een toeristisch verhuurbedrijf of winkel? Of zoek je een fijne stek om je vrije tijd door te brengen?  

Vul dan het formulier “Te koop of te huur gevraagd” in en wij plaatsen je verzoek op GenieteninAndalusie.nl in onze rubriek “Te koop of te huur gevraagd” Wie weet komt er een mooi pand op je pad, dat aan je wensen voldoet.

Een Makelaar kan je bijstaan bij de aan/verkoop van je woning!

In Andalusië zijn er behoorlijk wat Nederlandstalige makelaars actief die je maar wat graag willen helpen bij het aan of verkopen van een woning!  Ze kennen de weg in Andalusië en zijn goed op de hoogte van o.a. de regelgeving en beschikken over een groot netwerk van specialisten zoals bijvoorbeeld advocaten en architecten. 

Wonen en/of Studeren

Heb je interesse om niet alleen in Andalusië te (gaan)wonen, maar er ook te werken of te studeren? Neem dan eens een kijkje op de hieronder genoemde pagina’s.