Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

MENU

Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Workshop in Andalusië

Workshops volgen in Andalusië

blauwe-bloempotten-aan-de-muur-in-de-straten-van-mijas

In Andalusië kan je heel veel ondernemen. Er is zoveel te zien en te doen dat je een rondreis met gemak kunt vullen. Doordat er steeds meer Nederlandstaligen naar Andalusië vertrekken wordt het aanbod aan activiteiten ook steeds groter. Ook de diversiteit aan workshops groeit gestaag.

Voordelen van een workshop volgen in Andalusië

Waarom zou je een workshop willen volgen in Andalusië? Daar zijn behoorlijk wat redenen voor te bedenken! Bijvoorbeeld:

  • Het leren van nieuwe vaardigheden. 
  • Sociale interactie.  Nieuwe mensen leren kennen.
  • Creatief bezig zijn. 
  • Persoonlijke ontwikkeling. 

De redactie van GenieteninAndalusie.nl werkt veel samen met ondernemers die een workshop geven. De  workshops zijn heel verschillend. Op deze pagina vind je meerdere, leuke workshops. En er komen er steeds meer bij. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven.

Workshops in Andalusië

Workshop Zuurdesembrood in Coín, Málaga

zuurdesembrood-bakken-met-lisette-deli-bakery-coin

Altijd al een keer je eigen brood willen bakken? Dan zit je bij Delibakery helemaal goed. Lisette is zeer enthousiast en gepassioneerd als het gaat om brood bakken en deelt haar passie graag met je tijdens het volgen van de workshop.

De redactie van GenieteninAndalusie.nl heeft de workshop zelf gevolgd en we kunnen wel stellen dat het een waanzinnig leuke ervaring was.

Wil je meer weten over de workshop zuurdesembrood bakken? Klik dan zeker op de link!

Workshop Smartphone Fotografie in Alhaurín el Grande, Málaga

fred-van-eck-workshops-fotografie-alhaurin-el-grande-malaga

Wil je betere foto’s leren schieten met je smartphone voor zakelijk of privé gebruik? Kijk dan eens naar een workshop van Fred die met zijn bedrijf Eckkies.nl regelmatig workshops organiseert in Andalusië.

De redactie van GenieteninAndalusie.nl heeft een workshop bij Fred gevolgd. Wij vonden het een onwijs leerzame dag waar we enorm veel hebben opgestoken. Meer informatie over de workshops van Eckkies.nl vind je hieronder:

Workshop Flamenco in Sevilla

flamenco-specialist-maria-la-serrana-sevilla

Maria la Serrana heeft ruim 25 jaar ervaring als flamencodanseres en is in die tijd uitgegroeid tot een professionele flamencodanseres. Nu brengt ze haar passie voor de flamenco graag over op anderen door het geven van workshops. 

Wil je meer te weten komen over de workshops van Maria la Serrana? Lees dan snel verder!

Workshop Schildervakantie in Conil de la Frontera, Cádiz

wijntje-drinken-na-de-workshop-van-la-luce-paintings

Hou je van schilderen? Dan biedt la Luce Paintings je iets leuks aan! Lucienne organiseert namelijk in haar villa, gelegen aan de Atlantische Oceaan, schildervakanties. Zo kun je die  maar liefst een 5-daagse workshop volgen. Uiteraard is het ook mogelijk om een workshop van een dag te doen.

Wil je meer weten over de schildervakanties van La Luce Paintings? Klik dan op de onderstaande link!

Blijf op de hoogte

Wij blijven op zoek gaan naar nieuwe workshops in Andalusië. Wil je hiervan op de hoogte blijven volg ons dan zeker op de sociale media kanalen!