Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

MENU

Zoeken
Sluit dit zoekvak.
not-a-treasure-hunt-fototour-nerja-malaga
Not A Treasure Hunt
logo-not-a-treasure-hunt
Adresgegevens
Jeroen
Stultiens
Calle Nueva Peña Parda 12, 1a
18697
Spanje
Contactgegevens
Tel: 684345090
Socials
Gesproken talen
nederlands | spaans | engels

Fototour – Nerja – Málaga: Not A Treasure Hunt

Een leuke en creatieve activiteit met Not A Treasure Hunt

Wij bieden een leuke en originele activiteit aan: creatieve fotowandelingen in Nerja. Onze wandelingen nemen je mee langs verrassende en fotogenieke plekken waar je tips en advies krijgt om betere en meer creatieve foto’s te maken. Het gaat hierbij niet om technische aspecten maar om lol en creativiteit. Je hebt dan ook geen ervaring met fotografie of een professionele camera nodig. Iedereen kan meedoen met een camera of een smartphone.

Self-guided tours

We hebben ‘self-guided’ tours waarbij je een pakket koopt met daarin een plattegrond, uitleg en ‘photo challenge’ kaarten. Met dit pakket kun je geheel zelfstandig een route lopen en onderweg mooie foto’s maken. Zo’n pakket is leuk om te doen met je partner, gezin of vriendengroep en kun je op je eigen tempo uitvoeren. Wil je onderweg pauzeren op een terrasje? Wil je een zijstraatje in omdat je daar een leuke winkel ziet? Geen probleem! Wanneer je rustig de tijd neemt voor alle foto-opdrachten dan duurt de wandeling ongeveer twee uur. Je kunt dit dus makkelijk combineren met een andere activiteit op een dag. Onze self-guided tour is bedoeld voor 2 tot 5 personen.

Guided tours

We organiseren ook regelmatig ‘guided’ tours waarbij een professionele fotograaf meeloopt en je onderweg tips en advies geeft over hoe je betere foto’s kunt maken. Tijdens deze wandelingen kies je een thema en focus je gedurende de 2-uur durende wandeling op dat ene thema. De meeste deelnemers hebben dat nog nooit gedaan en het is een hele leuke manier om naar een stad te kijken. Je kijkt ineens heel anders naar de gebouwen en ziet dingen die je nooit eerder zag of zelf niet zou zien! Na afloop van de wandeling drinken we gezamenlijk iets op een terras en bekijken we de resultaten. Deze groepsactiviteit onder begeleiding kunnen we ook op maat organiseren voor groepen vanaf 10 personen.

De missie van Not A Treasure Hunt

Onze missie is om je anders naar een plek te laten kijken en om je te inspireren tot het maken van creatieve foto’s. En vooral ook om meer lol te hebben met fotografie! Dus wil je mooiere foto’s maken, Nerja (her)ontdekken en een leuk souvenir van je bezoek hebben, boek dan een van onze foto wandelingen!

Kijk voor meer informatie zeker even op de website!

 

foto-challenge-not-a-treasure-hunt-nerja
kathedraal-malaga-fototour-not-a-treasure-hunt
blije-deelnemers-not-a-treasure-hunt-nerja
groepsfoto-van-onderaf-fototour-not-a-treasure-hunt-nerja