Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië

MENU

Uitgaan in Andalusië

Of je nu lekker wilt chillen op een terras, tapas eten in een leuk restaurant, een drankje doen bij een hippe bar of tot in de late uurtjes dansen en plezier maken? In Andalusië kun je prima uitgaan. Denk bijvoorbeeld aan een tapastour of het bijwonen van een flamencoshow.

Op GenieteninAndalusie.nl zullen wij allerhande berichten en artikelen met betrekking tot uitgaan plaatsen. Wij plaatsen alleen die zaken die we zelf ervaren hebben, zodat wij ook iets van de beleving kunnen meegeven.

Traditionele tapastour

Traditionele tapastour

Wij zijn op stap geweest met Viva Sevilla Tours. In de oude wijk Triana hebben wij met de enthousiaste eigenaresse van Viva Sevilla Tours, Sabine Verschuren, de traditionele tapastour gedaan. Dat was echt super. Heerlijke tapas (ook vega), mooie locaties en volop gezelligheid. Het voelde als een uitje met vrienden. Een echte aanrader dus! 

Het volledige verhaal komt nog op GenieteninAndalusie.nl. Hou daarom onze social media in de gaten. Ook voor andere artikelen over uitgaan. Ook Het interview met Sabine is binnenkort te lezen in onze rubriek ‘in gesprek met‘.