Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Search
Close this search box.

MENU

Search
Close this search box.

Uitgaan in Andalusië

Of je nu lekker wilt chillen op een terras, tapas eten in een leuk restaurant, een drankje doen bij een hippe bar of tot in de late uurtjes dansen en plezier maken? In Andalusië kun je prima uitgaan. Denk bijvoorbeeld aan een tapastour of het bijwonen van een flamencoshow.

Op GenieteninAndalusie.nl zullen wij allerhande berichten en artikelen met betrekking tot uitgaan plaatsen. Wij plaatsen alleen die zaken die we zelf ervaren hebben, zodat wij ook iets van de beleving kunnen meegeven.

Traditionele tapastour

Traditionele tapastour

Wij zijn op stap geweest met Viva Sevilla Tours. In de oude wijk Triana hebben wij met de enthousiaste eigenaresse van Viva Sevilla Tours, Sabine Verschuren, de traditionele tapastour gedaan. Dat was echt super. Heerlijke tapas (ook vega), mooie locaties en volop gezelligheid. Het voelde als een uitje met vrienden. Een echte aanrader dus! 

Fusion Tapastour

Hou je van tapas, maar wil je toch eens iets anders dan de traditionele tapas?Dan is een fusion tapastour een echte aanrader. Wij hebben zo’n tour gedaan en dat is heel goed bevallen. We hebben er een blog over geschreven.