Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Search
Close this search box.

MENU

Search
Close this search box.

Over Ons

logo-genieteninandalusie-nl

Snel naar

GenieteninAndalusie.nl

GenieteninAndalusie.nl is een product van Global Travel Marketing B.V.

Dit bedrijf richt zich op de online marketing en helpt bedrijven om hun bedrijf, producten en dienstverlening onder de aandacht te brengen. Binnen Global Travel Marketing  creëren wij projecten, die zich toespitsen op een bepaald land, gebied of regio.

Het online magazine GenieteninAndalusie.nl richt zich op wonen, werken, studeren én vakantie vieren in het mooie Spaanse Andalusië. Elk item ontdekken en beleven wij zelf door daar te zijn. Deze ervaringen vertalen wij naar onze eigen portals en social media.

Waarom Andalusië?

Het is een heerlijke regio in Spanje met volop zon, cultuur, historie, prachtige natuur, allerhande activiteiten én vriendelijke mensen. Je hebt er echt alles en is relatief dichtbij Nederland en België. Én wij zijn er dol op.

Onze missie!

GenieteninAndalusie.nl streeft ernaar dé betrouwbare, toegankelijke en inspirerende informatiebron te zijn voor mensen die overwegen in deze prachtige regio te gaan wonen, werken, studeren of hier vakantie willen vieren. 

Daarnaast wil GenieteninAndalusië.nl ondernemers en bedrijven, gericht op Andalusië, helpen hun reisproducten en/of -diensten onder de aandacht te brengen.

Onze doelgroep!

Met GenieteninAndalusie.nl richten wij ons op Nederlandstaligen, waar ook ter wereld.

Enerzijds op de mensen die naar Andalusië willen emigreren en daar een nieuw bestaan willen opbouwen.  Anderzijds op de student en de vakantieganger die Andalusië als vakantiebestemming wil ontdekken.

Onze werkwijze!

Onze focus ligt op gesprekken met Nederlandstaligen die naar Andalusië geëmigreerd zijn. Zij die alles achter zich hebben gelaten en een nieuw bestaan hebben opgebouwd. De één tot in de puntjes voorbereid, de ander spontaan en impulsief. Ieder met eigen dromen en verwachtingen, maar allemaal gedreven om er iets van te maken.

Wij tekenen hun authentieke, eerlijke verhalen op. Wat kwamen ze tegen, wat ging goed, wat kon beter, wat hebben ze geleerd en wat zijn hun tips? Je leest het allemaal op deze site. 

 Je vindt op onze site ook informatie over plaatsen, bezienswaardigheden, accommodaties en activiteiten, maar uitsluitend informatie over datgene waar we zelf geweest zijn of wat we zelf gedaan hebben. 

Wij zijn regelmatig in Andalusië te vinden om nieuwe ervaringen en informatie op te doen die we vervolgens op deze site delen. Wil je weten welke routes we afgelegd hebben? Klik dan op Onze afgelegde routes in Andalusië.

Genieteninandalusie.nl, een site in de groei!

Onze site is een website in de groei en bevat allerhande informatie die je kunt gebruiken om jouw keuzes te maken.
We werken eraan om steeds nieuwe artikelen en berichten toe te voegen, zodat de site dé inspirerende informatiebron wordt voor velen. Dat is immers ons doel.

De mensen achter GenieteninAndalusie.nl

annelies-caminito-del-rey

Hola, ik ben Annelies! 

We leven op een fantastische planeet met ongelooflijk veel diversiteit in natuur, volkeren, culturen, gewoontes en zienswijzen. 

Kennismaking hiermee verruimt en nuanceert mijn kijk op onze wereld voortdurend. Mijn passie is reizen, mensen ontmoeten, schrijven en foto’s maken. 

Deze passie, gecombineerd met mijn marketing achtergrond en ervaring in de financiële- en internetwereld, zet ik in om via ons bedrijf Global Travel Marketing ondernemers en bedrijven in de reissector te helpen hun producten en diensten op een integere, aantrekkelijke manier onder de aandacht te brengen van hun doelgroep. 

“GenieteninAndalusië.nl” is het eerste project dat we gestart zijn. En dat is niet toevallig.

Andalusië heeft zoveel te bieden. Een andere cultuur, andere taal, fijn klimaat. En het is relatief dichtbij Nederland, dus ik kan er vaak naartoe en er misschien zelfs, op termijn, samen met mijn familie, gaan wonen. 

Hoe mooi is het als ik de informatie die ik zelf graag wil hebben om goede keuzes te kunnen maken, kan verzamelen en delen met anderen…

Ik wens dat je net zo geniet van het lezen en bekijken van deze site als ik bij het co-creëren ervan.

¡Saludos!

Annelies

bart-plaza-de-espana-sevilla

…en ik ben Bart!

De afgelopen jaren heb ik mij met verschillende studies beziggehouden in de richting van Marketing & Communicatie en later HBO Logistiek.

Ik kwam er tijdens mijn studie Logistiek al snel achter dat marketing veel beter bij mij past dan logistiek.

Mijn passie voor marketing wil ik maar wat graag koppelen met een andere passie, reizen.

Ik heb al een aantal hele mooie reizen mogen maken en ben op deze manier met verschillende culturen in aanraking gekomen. Mijn droom is van mijn passie mijn werk te maken.

Toen ik een jaar of 12 was maakten we met het gezin een rondreis door Andalusië en dat is mij steeds bijgebleven. De afgelopen jaren ben ik er vaak naar teruggekeerd.

Het leven dat zich voornamelijk buiten afspeelt, de prachtige steden en de afwisseling tussen de badplaatsen en het binnenland spreken mij tot op de dag van vandaag enorm aan.

Ik wil graag de passie die ik voel voor Andalusië overbrengen op mensen die daar willen gaan wonen, werken, reizen of studeren. 

Met GenieteninAndalusie.nl komt alles samen en dat vind ik super.

Groetjes,

Bart

Oproep! Jouw verhaal of bedrijf op onze site?

Woon, werk of studeer jij in Andalusië en wil jij met jouw verhaal op de site GenieteninAndalusie.nl? Of wil jij jouw reisproducten en -diensten presenteren op onze site?
Neem dan contact met ons op!

Reisroutes

Ben jij nieuwsgierig welke routes wij al hebben afgelegd in Andalusië en wat onze volgende zal worden. Kijk dan ook eens op deze pagina’s: