Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Search
Close this search box.

MENU

Search
Close this search box.

Veel gezocht op Andalusië

boog-in-alhambra

Veel gezocht op Andalusië

Om het je makkelijk te maken informatie te vinden op GenieteninAndalusië.nl hebben wij specifieke pagina’s aangemaakt met termen en zinnen waarop veel wordt gezocht. Onderaan deze pagina vind je diverse links zodat je snel je weg kunt vinden naar de artikelen op GenieteninAndalusië.nl


Veel plezier met het genieten van en vooral in Andalusië!

rivier-guadalquivir-sevilla

Andalusië

Andalusië is één van de populairste regio’s in Spanje en kent de meeste zonuren van dit land. Het fijne klimaat trekt veel Nederlandstaligen aan om in deze prachtige regio te gaan wonen, werken, studeren of vakantie te vieren.

Acht provincies

De acht provincies die Andalusië kent, hebben alle hun eigen kenmerken, natuur, prachtige steden en mooie dorpen. Dus wat je ook zoekt, grote kans dat je het in Andalusië vindt. Wil je strand? Vijf provincies (Almería, Granada, Huelva, Málaga en Cádiz) grenzen aan de kust. Sneeuw vind je in Granada. Sevilla heeft het grootste historisch centrum van Spanje, Jaén de grootste concentratie kastelen, Córdoba de Mezquita. Om maar een paar zaken te noemen.

Ondernemers

Naast de vakantievierders en overwinteraars, die Andalusië vooral vanwege het prettige klimaat weten te vinden, zijn er ook veel mensen die Andalusië kiezen om er een nieuw bedrijf te starten en een nieuw bestaan op te bouwen. 

Ondernemers met een bedrijf in de toeristenindustrie bijvoorbeeld. Zo vind je inmiddels talrijke vakantie-accommodaties die door Nederlanders of Belgen gerund worden. Of dit nu een B&B, hotel of vakantiehuis is. Ook Nederlandstalige mensen die restaurants exploiteren of tours organiseren. Buiten de toeristensector tref je eveneens Nederlanders en Belgen aan in een grote diversiteit van beroepen. Makelaars, advocaten, masseurs, kappers, schrijvers om er maar een paar te noemen. 

GenieteninAndalusie.nl schrijft de verhalen van deze geëmigreerde Nederlandstaligen op en publiceert deze in dit online magazine. 

Accommodaties Andalusië

Actief in Andalusië

Culinair in Andalusië

Wonen in Andalusië