Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Search
Close this search box.

MENU

Search
Close this search box.

Nederlandse B&B in Andalusië

finca-el-juncal-posadas-nederlandse-benb-in-cordoba

Logeren bij Nederlandse B&B’s in Andalusië

Overnachten bij Nederlanders in Andalusië biedt de Nederlandstalige vakantieganger vele voordelen. Veel mensen vinden het namelijk erg fijn om in hun eigen taal, Nederlands in dit geval, te worden aangesproken.

Tips

De eigenaren kennen de regio goed en geven waardevolle tips, erg handig om gebruik van te maken. De B&B’s bevinden zich op de mooiste locaties in Andalusië en vaak in de buurt van toeristische hotspots. 

Wil je iets boeken of regelen, zoals bijvoorbeeld het reserveren van een restaurant, dan willen de Nederlandse eigenaren van deze B&B’s je hierbij graag helpen.

Gastronomie

De gastvrouw en/of gastheer maken veel werk van het ontbijt en bij meerdere B&B’s kun je ook ‘s avonds aanschuiven voor een diner. En zeg nu zelf, wat is er nu gezelliger dan met landgenoten kennis te maken, de dag door te nemen, tips uit te wisselen of gewoon lekker te kletsen. 

Overzicht van Nederlandse B&B’s in Andalusië

Ondertussen hebben wij al meerdere Nederlandse B&B’s bezocht én in hun accommodaties overnacht. Wij interviewen de eigenaren en schrijven uitvoerig over de accommodatie en omgeving. Je leest hun verhalen op onze site in de rubriek “In gesprek met…”. Meer informatie over de accommodatie lees je in onze rubriek “Te gast bij…” Zo krijg je een nog beter beeld van wat het opzetten en runnen van een B&B in Andalusië inhoudt.

Steeds plaatsen wij weer nieuwe Nederlandse B&B’s op GenieteninAndalusië.nl  

Wil je op de hoogte blijven van de laatste publicaties volg ons via Social Media.

Overzicht per provincie

Om het je makkelijk te maken vind je op onze site een overzicht van de Nederlandse B&B’s per provincie:

Overnachten bij een Nederlandse B&B in Andalusië maakt je vakantiebeleving compleet…