Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

MENU

Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Spaans Leren met Laura

Spaans Leren met Laura

spaans-leren-met-laura

‘Spaans leren met Laura’ is een initiatief van Laura Martínez, waarbij ze 1-op-1 lessen, lessen aan tweetallen en lessen aan kleine groepen geeft. Haar focus ligt hierbij op mensen die willen emigreren naar Spanje, een tweede huis hebben in Spanje, een passie hebben voor de Spaanse taal of vanuit zakelijk oogpunt Spaans willen leren spreken. Kortom, zo’n beetje iedereen die graag Spaans wil leren. 

Laura ontwerpt haar eigen cursus op basis van verschillende leergangen. Zo kan er op een efficiënte manier lesgegeven worden. Dat doet ze, of beter deed ze vanuit huis, omdat dat een fijne, informele setting is, aldus Laura.

 

Spaanse roots

Laura komt oorspronkelijk uit Murcia, spreekt dus vloeiend Spaans en weet heel veel over de Spaanse cultuur. Dat komt haar goed van pas. 

Elke eerste dinsdag van de maand organiseert Laura ‘Café Español’ in het centrum van Boxtel. Een ontmoetingsplek, waar iedereen die graag Spaans wilde spreken van harte welkom is.

aan-tafel-bij-cafe-espanol-boxtel
cafe-espanol-boxtel

Terug naar haar geliefde Spanje

Laura gaat in 2024 terug naar Spanje. Om precies te zijn naar Granada in Andalusië. 

Haar bedrijf ‘Spaans leren met Laura’ neemt ze mee en zet ze voort vanuit Granada. Waarom en hoe? Dat vertelt Laura graag zelf: