Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

MENU

Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Online Spaans leren

Online Spaans studeren

Spaans is een prachtige taal die wereldwijd door meer dan 550 miljoen mensen gesproken wordt. Het is na het Chinees de tweede wereldtaal. 

Steeds meer mensen willen deze taal leren. De manier waarop verschilt per persoon. Spaanse les wordt tegenwoordig op vele plekken en op diverse manieren aangeboden. Voor iedereen zit er dus wel een methode bij die past.

Wil je kunnen studeren op het moment dat het jou uitkomt, waar je ook bent? Dan is online waarschijnlijk het meest geschikt.

bart-leert-online-spaans

Online Spaans?  Bij wie dan?

Als je ‘online Spaans’ intypt bij Google krijg je ruim 30 miljoen hits. Wauw, dat is nogal wat. Er is dus volop keus om een online opleiding te gaan volgen. Zie je door de bomen het bos niet meer? Zet dan eerst op een rijtje wat je precies wilt. Wil je alleen vanuit het Nederlands Spaans leren? Dan valt er al heel wat af. Ben je een beginner of beheers je al wat Spaans? Hoeveel tijd wil je er aan besteden? 

Veel aanbieders bieden een proefles of proefperiode aan, zodat je eerst kunt kijken of zij de cursus bieden, die het beste bij je wensen aansluit.

De redactie van GenieteninAndalusie.nl is ook Spaans aan het leren. Dit doen wij door verschillende methoden uit te proberen. Zo gaan wij ook bij verschillende partijen een tijdje online Spaans leren. We houden je op de hoogte van onze ervaringen door middel van een blog. 

Aanbieders online Spaans

Hieronder vind je de aanbieders die online Spaans aanbieden en bij wie een cursus (gaan) volgen of hebben gevolgd.