Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Search
Close this search box.

MENU

Search
Close this search box.

In de rubriek: ”op avontuur met…” volgt de redactie van GenieteninAndalusie.nl Nederlandstaligen die de stap maken om te emigreren naar Andalusië.

Op avontuur met Kristel

Na een tijdje Málaga verkend te hebben weet Kristel het zeker. Málaga is de plek waar ze vast wil gaan wonen. De stad, de mensen en de artistieke kant van Málaga zorgen ervoor dat Kristel zich er wil vestigen voor langere tijd. In juni is het moment dat Kristel de stap zal gaan maken. Volg via: ”Op avontuur met Kristel” haar verhaal.

op-avontuur-met-kristel

Van Tilburg naar Málaga

Kristel creëert poëzie, creaties, workshops voor jong en oud. Inmiddels is Kristel 10 jaar actief als onderneemster en runt ze het bedrijf Visueeltjes ”vang en verspreid begrijpbare illustraties” Haar hele leven woonde zij in Tilburg maar nu breekt het moment aan om Tilburg gedag te zeggen en de stap te maken naar Málaga. Inmiddels zijn de voorbereidingen al in volle gang en is Kristel druk bezig om haar Spaans bij te spijkeren. Het is tijd voor een nieuwe hoofdstuk!

Volg het verhaal hier!

De redactie van GenieteninAndalusië.nl gaat Kristel de komende tijd volgen en in samenwerking met haar een blog bijhouden over de avonturen die zij meemaakt gedurende de emigratie naar Málaga. Benieuwd? hou dan deze pagina zeker in de gaten!

Op avontuur met Kristel