Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Search
Close this search box.

MENU

Search
Close this search box.

Zakelijk

Word jij één van onze zakelijke relaties?

Vertegenwoordig jij een organisatie die zich, ondermeer, richt op Andalusië, dan zijn wij wellicht de juiste marketingpartij voor je. Ons online magazine GenieteninAndalusie.nl richt zich op wonen, werken, studeren, emigreren en vakantie vieren in Andalusië.

Onze Passie 

Onze passie is om het ondernemerschap van Nederlandstaligen in het buitenland op een respectvolle wijze online te promoten. Dit doen wij via ons bedrijf Global Travel Marketing B.V. Binnen dit bedrijf creëren wij projecten, die zich toespitsen op een bepaald land, gebied of regio.

Zo richten wij ons met ‘GenieteninAndalusie.nl’ op het prachtige Andalusië. Daar zoeken wij de samenwerking met Nederlandstalige ondernemers.

Kwaliteit is bij ons de basis. Elk artikel is gebaseerd op persoonlijke gesprekken en onze fysieke aanwezigheid ter plekke. 

Onze doelstelling is om in 2025 de nummer 1 online informatiebron te zijn voor Nederlandstaligen, gericht op emigratie, wonen, werken, studeren en vakantie vieren in Andalusië. Wij willen hierbij graag heel gericht samenwerken met zakelijke relaties. 

Gids Andalusië

Wil je in onze Gids Andalusië en eens met ons van gedachten wisselen omtrent de mogelijkheden? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen dan binnen 5 werkdagen contact met je op! 

Pakketten & Modules

Medio januari 2024 lanceren wij Gids Andalusië. Wij hebben al een aantal pakketten en modules samengesteld en in een overzicht geplaatst.

Wil je op een andere wijze met ons samenwerken, vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.   

gids-andalusie

Gids Andalusië

Met onze Gids Andalusië, gelanceerd medio februari 2024, bieden wij ondernemers die zich richten op Andalusië, de mogelijkheid hun bedrijf te promoten via een eigen bedrijfspagina.

Wij hebben al een aantal pakketten en modules samengesteld en in een overzicht geplaatst. 

Heb je interesse in de Gids Andalusië? Of in een andere vorm van samenwerken? Meld je dan geheel vrijblijvend aan en wij nemen spoedig contact met je op!

Heb je tips voor ons?

Laat het ons weten!

Geëmigreerd naar Andalusië?

Jouw verhaal op GenieteninAndalusie.nl

Wil jij je reisproducten en -diensten promoten?

Word een zakelijke relatie!