Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Search
Close this search box.

MENU

Search
Close this search box.

Word een zakelijke relatie!

Word jij één van onze zakelijke relaties?

Vertegenwoordig jij een organisatie die zich, ondermeer, richt op Andalusië, dan zijn wij wellicht de juiste marketingpartij voor je. Ons online magazine GenieteninAndalusie.nl richt zich op wonen, werken, studeren, emigreren en vakantie vieren in Andalusië.

Onze Passie 

Onze passie is om het ondernemerschap van Nederlandstaligen in het buitenland op een respectvolle wijze online te promoten. Dit doen wij via ons bedrijf Global Travel Marketing B.V. Binnen dit bedrijf creëren wij projecten, die zich toespitsen op een bepaald land, gebied of regio.

Zo richten wij ons met ‘GenieteninAndalusie.nl’ op het prachtige Andalusië. Daar zoeken wij de samenwerking met Nederlandstalige ondernemers.

Kwaliteit is bij ons de basis. Elk artikel is gebaseerd op persoonlijke gesprekken en onze fysieke aanwezigheid ter plekke. 

Onze doelstelling is om in 2026 de nummer 1 online informatiebron te zijn voor Nederlandstaligen, gericht op emigratie, wonen, werken, studeren en vakantie vieren in Andalusië. Wij willen hierbij graag heel gericht samenwerken met zakelijke relaties. 

gids-andalusie

Gids Andalusië

Met onze Gids Andalusië, gelanceerd in februari 2024, bieden wij ondernemers die zich richten op Andalusië, de mogelijkheid hun bedrijf te promoten via een eigen bedrijfspagina.

Wij hebben een aantal pakketten en modules samengesteld en in een overzicht geplaatst. 

Heb je interesse in de Gids Andalusië? Of in een andere vorm van samenwerken? Meld je dan geheel vrijblijvend aan en wij nemen spoedig contact met je op!