Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië

MENU

Zakelijk

Word jij één van onze zakelijke relaties?

Vertegenwoordig jij een organisatie die zich, ondermeer, richt op Andalusië, dan zijn wij wellicht de juiste marketingpartij voor je. Ons online magazine GenieteninAndalusie.nl richt zich op wonen, werken, studeren, emigreren en vakantie vieren in Andalusië.

Onze Passie 

Onze passie is om het ondernemerschap van Nederlandstaligen in het buitenland op een respectvolle wijze online te promoten. Dit doen wij via ons bedrijf Global Travel Marketing B.V. Binnen dit bedrijf creëren wij projecten, die zich toespitsen op een bepaald land, gebied of regio.

Zo richten wij ons met ‘GenieteninAndalusië.nl’ op het prachtige Andalusië. Daar zoeken wij de samenwerking met Nederlandstalige ondernemers.

Kwaliteit is bij ons de basis. Elk artikel is gebaseerd op persoonlijke gesprekken en onze fysieke aanwezigheid ter plekke. 

Onze doelstelling is om in 2026 de nummer 1 online informatiebron te zijn voor Nederlandstaligen, gericht op emigratie, wonen, werken, studeren en vakantie vieren in Andalusië. Wij willen hierbij graag heel gericht samenwerken met zakelijke relaties. 

Wil je eens met ons van gedachten wisselen omtrent de mogelijkheden? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen dan binnen 5 werkdagen contact met je op! 

Voor (toekomstige) B&B-eigenaren

Ben jij een (toekomstige) B&B-eigenaar? Dan bieden we diverse pakketten. Klik dan hier voor meer informatie!

Contactformulier voor zakelijke relaties

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op!

Wij reageren doorgaans binnen 5 werkdagen. Mocht een reactie uitblijven dan is er misschien iets misgegaan. Mail ons dan!