Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

MENU

Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Voorbereiding redactiereis voorjaar 2024

redactiereis-voorjaar-2024-voorbereidingen

Voorbereiding Redactiereis voorjaar 2024

Na een jaar van vele aanpassingen aan de website en de lancering van ons nieuwste platform ‘Gids Andalusië’ is het weer hoog tijd om af te reizen naar ons geliefde Andalusië. De redactiereis voor het komende voorjaar zal van eind maart t/m eind mei plaatsvinden. Deze periode zullen wij weer vele mensen bezoeken/spreken en gaan we verder op ontdekking in Andalusië.

Wil jij onderdeel uitmaken van onze redactiereis 'Voorjaar 2024'?

Interviews

Ook deze reis zullen we weer vele gesprekken voeren met Nederlandstalige ondernemers die de stap hebben gezet om te emigreren naar Andalusië.

Hun verhalen zullen later dit jaar te lezen zijn in de rubriek ‘’In gesprek met…’’

Het aantal interviews per reis is gelimiteerd. Voor de komende reis hebben we nog ruimte voor 1 interview.

Dus wil jij graag met jouw verhaal op GenieteninAndalusie.nl? Wees er dan snel bij en neem contact met ons op!

Uitgelicht artikel

Ook deze reis zullen we uitgelichte artikelen schrijven over de ondernemingen van onze klanten. Die worden vervolgens geplaatst in rubrieken, zoals: ‘’Te gast bij…’’ of ‘’Restaurants in Andalusië…’’

Interesse? Vul dan het formulier onder aan deze pagina in.

Op ontdekking door Andalusië

Natuurlijk gaan wij ook verder op ontdekking in het prachtige Andalusië. Zo gaan we weer wandelingen maken zoals in de Sierra de Mijas, door dorpjes slenteren zoals Coín en bezoeken we weer prachtige bezienswaardigheden zoals het Real Alcazar in Sevilla. Alles wat wij doen/bezoeken zal na de reis terug te vinden zijn op de site. Onderweg zullen wij blogs schrijven, die te lezen zijn in de rubriek “Reis mee met de redactie

verzichten-over-de-regio
het-witte-dorp-vejer-de-la-frontera

Onze partners voor de komende redactiereis voorjaar 2024 

We hebben al vele afspraken mogen maken met enthousiaste ondernemers waar wij erg naar uitkijken. De bedrijven hieronder zullen onderdeel uitmaken van onze redactiereis:

Interesse?

Heb jij een onderneming in Andalusië en lijkt het je leuk om jezelf en/of  jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij ons op de website? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier. Wij bespreken graag de mogelijkheden!