Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Search
Close this search box.

MENU

Search
Close this search box.

Overal Spaans

overal-spaans-logo

Online Spaans leren met ‘Overal Spaans’

de-eigenaren-leroy-en-lusiana

De mensen achter ‘Overal Spaans’

Lusiana uit Venezuela verhuist in 2020 naar Nederland. Daar ontmoet zij Leroy op de sportschool.

Het klikt meteen. Zij praten voornamelijk in het Engels, want Lusiana spreekt geen Nederlands en Leroy komt niet verder dan een paar woordjes Spaans.

Omdat Leroy het belangrijk vindt om met zijn schoonfamilie in Venezuela te kunnen communiceren, wil hij de taal leren. De lesmethoden die aangeboden worden spreken hem niet zo aan. Dat moet toch eenvoudiger en vooral leuker kunnen.

Lusiana spreekt vloeiend Spaans en zij wil hem wel helpen. Ze spreken af dat Leroy haar leert boksen en Lusiana hem Spaans zal leren.

Inmiddels spreekt Leroy goed Spaans. Dat komt vooral door de leuke en praktische manier waarop Lusiana hem de taal leert.

Lusiana en Leroy zijn ervan overtuigd dat deze benadering om de Spaanse taal te leren, ongetwijfeld meer mensen zal aanspreken. Dus bundelen ze hun krachten en zo ontstaat ‘Overal Spaans’. 

 

De lesmethode van 'Overal Spaans'

overal-spaans-cursusaanbod

Online Spaans leren op een leuke manier, via een website of app?

De methode bestaat uit korte videolessen met de nodige humor. Niks geen saaie taalregeltjes. Wel praktische ezelsbruggetjes. Naast de korte videolessen tref je ook pdf’s aan, waar je de stof mee kunt oefenen. Wat fijn is, is dat de woorden ook foenetisch zijn vermeld, zodat je ook weet hoe je het woord uitspreekt.

Er zijn verschillende mogelijkheden.

e-books-overal-spaans

Gratis cursus

Ben je nieuwsgierig, maar weet je nog niet of deze methode iets voor jou is? Lusiana en Leroy bieden je een gratis cursus aan, bestaande uit 5 modules en 12 lessen, inclusief quiz. Een mooie manier om het uit te proberen.

gratis-lessen-spaans

Aanbieding! 

Wil je starten met een cursus bij Overal Spaans? Dan hebben wij nog een leuk cadeautje voor je! Met de volgende code: KORTING10 krijg je 10%  korting op je cursus bij een minimum bedrag van 26 euro, toch weer mooi meegenomen! 

Het aanbod in vogelvlucht

Ervaringen redactie GenieteninAndalusie.nl

Over onze ervaringen met deze Online Spaans lesmethode zullen wij een blog schrijven. die hieronder zijn terug te vinden.