Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

MENU

Zoeken
Sluit dit zoekvak.
logo-overal-spaans

De leeromgeving van Overal Spaans

Foto van Bart
Bart
Leestijd: 2 minuten

De leeromgeving van Overal Spaans

Online Spaans leren, het is inmiddels een van mijn grootste hobby’s. Het is zo leuk om ermee bezig te zijn en om stapjes voorruit te kunnen zetten. Inmiddels ben ik met de opleider ‘Overal Spaans’ aan de slag gegaan. Een ontzettend leuke cursus met goede lessen en zeer uitgebreide oefenstof.

Het startscherm

Als je inlogt bij ‘Overal Spaans kom je in een portaal terecht wat je kan zien als een overzichtspagina. Hierin vind je zaken als laatse voortgang zodat je met een klik op de knop gelijk wordt doorgestuurd naar de les waar je was gebleven.

Op de homepage kun je ook makkelijk een opmerking plaatsen of een vraag stellen. Over de cursus of over zaken zoals het goed formuleren van een zin in het Spaans. Een community idee waar je elkaar verder kunt helpen. Leroy & Lusiana staan altijd klaar om je vragen/opmerkingen te beantwoorden. Persoonlijk vind ik het altijd erg leuk om op deze manier te leren want van elkaar leer je altijd weer!

homepagina-van-overal-spaans

Het lesaanbod van Overal Spaans

Er zijn  verschillende cursussen die je kunt starten. ‘Overal Spaans’ biedt een mini-cursus voor beginners aan voor een eerste kennismaking met de Spaanse taal. Mocht je al een beetje Spaans kunnen dan is de beginnerscursus een goede keus. Hier kun je starten met 40 modules en aansluitend een eindexamen om je kennis te toetsen.

Wil je op een hoger niveau instappen of de beginnerscursus met succes hebben gevolgd dan kun je aan de slag met de Semi Gevorderden Cursus waarbij het zelfstandig Spaans leren spreken centraal staat.

het-cursuspakket-van-overal-spaans

Meer lesmateriaal

Naast dat ‘Overal Spaans’ verschillende cursussen aanbiedt zijn er ook een aantal ebooks beschikbaar over onderwerpen als woorden/zinnen of grammatica. Een fijne toevoeging tijdens je cursus Spaans!

Wil je nog eens extra aandacht besteden aan het vervoegen van werkwoorden in het Spaans? Het ebook: ‘50 werkwoorden vervoegd in de tegenwoordige tijd’ is dan wellicht handig. Dit ebook is te bestellen in de shop van ‘Overal Spaans’. Zelf gebruik ik momenteel het Ebook 100 Spaanse woorden en korte zinnen en ik merk dat het boekje erg fijn werkt!

Overal Spaans heeft een uitgebreid lesaanbod zowel voor beginners als gevorderden. In de volgende blog ga ik dieper in op de cursussen die ‘Overal Spaans’ aanbiedt. Waarbij de opbouw van de cursus centraal zal staan.