Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

MENU

Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Klassikaal Spaans leren

Spaans studeren in een klas

Spaans is na het Chinees de tweede wereldtaal. Ruim 500 miljoen mensen spreken deze mooie taal.

Het is niet zo gek dat veel mensen deze taal willen leren. spaans wordt tegenwoordig op veel plaatsen en meerdere manieren aangeboden. Er is keuze genoeg.

Vind je het fijn om de taal samen met anderen te leren? Hou je van de interactie met andere mensen en leer je op die manier het beste en het snelst? Denk dan eens aan klassikaal Spaans. 

clic-malaga

Klassikaal Spaans leren?  Bij wie en waar dan?

Er zijn vele aanbieders van een cursus of een complete opleiding Spaans. 

Lastig om te kiezen? Bepaal dan eerst waar je les wilt volgen. Wil je Spaans leren in Nederland bij je in de buurt, of liever ter plekke in Spanje. Voor wat betreft Spaans kun je bijvoorbeeld in Andalusië op verschillende plekken terecht. 

Ben je een beginner of al meer gevorderd? Wil je in een rustig of juist een versneld tempo leren? In dat laaste geval kun je kiezen voor een intensieve cursus.  Wat vind je belangrijk? Vooral conversatie of toch ook wel grammatica.  Voor iedereen is er wel een goede opleiding.

De redactie van GenieteninAndalusie.nl leert ook Spaans en probeert verschillende lesmethoden uit. Over onze ervaringen schrijven wij in een blog. 

Aanbieders klassikaal Spaans onderwijs

Hieronder vind je de aanbieders die klassikaal Spaans aanbieden en bij wie een cursus (gaan) volgen of hebben gevolgd.