Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Search
Close this search box.

MENU

Search
Close this search box.

Sparkling Spanish

Sparkling Spanish helpt jou met het leren van de Spaanse taal

Sparkling Spanish is een Spaanse cursus ingericht door Judith Bartels. Zij helpt je maar wat graag met het leren van de Spaanse taal. Meer informatie over de cursus lees je hieronder.

Over Sparkling Spanish

We geloven dat de Spaanse cultuur sprankelt, zowel in Spanje als in Latijns-Amerika, vandaar de naam Sparkling Spanish.

En… We are love with Spain! We geloven dat door het leren van de Spaanse taal je zoveel mooie stappen in het leven voor uit komt. Je komt in contact met een andere sprankelende wereld, én op een gelukkige manier.

Al jaren werken we samen met internationale organisaties zoals het RVO en het NBSO in Spanje en verder bedrijven zoals de KLM, Studium Travel, Professional Women Network Barcelona, Alliance Experts, Fera Barcelona, het NIMA, Vrouwen Zaken Spanje en nog velen anderen…

Wij zijn er voor ‘professionals’ die serieus de Spaanse taal willen spreken of zich daarvoor willen inzetten. Wij weten dat een nieuwe taal leren het beste samengaat met een persoonlijk programma in een prettige, relaxte, liefst Spaanse omgeving. Dan werk je aan het beste resultaat.

judith-eigenaresse-van-cursus-sparkling-spanish

Over Judith Bartels

Judith vertelt…

Toen ik in Spanje ging studeren, als jonge Nederlandse professional, International Business, leefde ik een ander leven, ik voelde me als herboren in Spanje. Een echt studente leven vol met Spaanse belevenissen. Ik had in die tijd méér vrienden dan in Nederland. Ook maakte ik de beste feesten en andere culturele activiteiten mee. Ik ontdekte hoe de Spanjaarden zijn en ik ontdekte hoe de Spaanse taal mijn leven had veranderd.

Daarna ging ik naar Buenos Aires, Argentinië om de Argentijnse Tango te dansen. Toen ik terugkwam in Europa gaf ik vele workshops en optredens en ik behaalde mijn diploma tolk-vertaler Spaans.

Daarna verhuisde ik naar Santiago de Chile in Chile en gaf ik taallessen aan een gerenommeerd taleninstituut. De liefde voor lesgeven was geboren.

Momenteel woon ik gedeeltelijk in Castelldefels (Barcelona) en Amsterdam. Dichtbij de airport, dichtbij het strand, dichtbij prachtige wijnhuizen, in een prachtige villa, waar ik regelmatig ‘retreats’ organiseer.

Ook is Sparkling Spanish, vaste aanbieder van het KLM Cabine en cockpit personeel en andere maatschappijen.

judith-eigenaresse-van-sparkling-spanish
insta-post-sparkling-spanish

De methode van Sparkling Spanish, onze methode

Alle reden dus om Spaanse taaltraining bij ons/mij te doen, want, normaal gesproken is het leren van een vreemde taal een kwestie van een lange adem en in het land zelf wonen. Maar bij Sparkling Spanish leer je op een intensieve, professionele en doeltreffende manier de Spaanse taal. Doordat ik juist géén native ben, weet ik als geen ander waar de moeilijkheden liggen. Deze leg ik je graag uit.

Je leert niet alleen de taalaspecten, maar ook de culturele aspecten, toegespitst op de persoonlijke situatie.

Een uniek programma:
Jij bent uniek! Heel graag willen we de reden weten waarom je de Spaanse taal wil leren. Daarom stellen we speciaal voor jou een persoonlijke taaltraining samen. Zo wordt het Spaans leren doelgericht en precies aangepast naar jouw wensen, vakjargon en interesses.

Het programma bestaat uit: het intakegesprek, natuurlijk willen we je leren kennen, zodat we weten wat er speelt, waarom je Spaans wilt leren. Zodoende kunnen we ons verplaatsen in jouw situatie. We leren ‘maatwerk ten top”!

Kennismaking, het vaststellen van je startniveau, het bepalen van je doelen en lesprogramma.

Wat biedt Sparkling Spanish?

  • Online lessen 
  • 3 maanden programma’s
  • Retreats in Spanje
  • KLM-Luchtvaart academie

Online lessen 

Dit is een prachtige online ‘academy’ of academie geworden. Uit al de jaren van face-to-face heb ik zoveel ervaring opgedaan jaren heb ik lesgegeven en Waar zoveel tekst en uitleg samengesteld wat betreft de Spaanse taal.

3 – maanden programma’s

Ieder professional wil graag zo snel mogelijk Spaans leren en in deze 3 maanden volgen we een intens

Retreats in Spanje

  • Spaans in de Pyreneeën: Spaans leren in de natuur
  • Take leadership on your femininity: Zaken vrouwen retreats Barcelona omgeving.
  • Emigratie weekend: 2024/2025: Emigratie weekend in Barcelona omgeving, focus op vastgoed.

alle do & dont &Emigratie experts Getting to know the area: tour
Speaking with brokers/financial adviseurs/renting out/living here. All the expertise at your doorstep.

KLM Luchtvaart

Judith Bartels voorziet Cabine en Cockpit personeel al jarenlang van Spaans taaltrainingen. De trainingen zijn gericht op de aankoop van (tweede huizen), promotie trainingen en Spaanse taalexamens

judith-met-cursisten