Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Search
Close this search box.

MENU

Search
Close this search box.

Zelf Spaans Leren

Zelf Spaans Leren

logo-zelf-spaans-leren-academie

De mensen achter de ‘Zelf Spaans Leren’

In 2020 startten Jeroen en Sabine, vader en dochter, samen een bedrijf. ‘Zelf Spaans Leren’ is daar een onderdeel van. Jeroen heeft een achtergrond in de techniek, Sabine heeft Internationaal Toerisme gestudeerd in Breda. Tijdens haar stage in Málaga, leert ze in deze prachtige stad haar vriend kennen. Ze woont nu al jaren in Spanje.

Zowel Jeroen als Sabine hebben een passie voor talen. Zo’n tien jaar geleden begonnen ze beiden met het leren van de Spaanse taal. Aanvullend volgt Sabine de opleiding ‘Docent Spaans voor buitenlanders (ELE)’ aan de Universidad Nebrija in Madrid. Inmiddels spreken beiden de taal beiden vloeiend. 

Nu helpen ze  andere Nederlandstaligen met ‘Zelf Spaans Leren’.

jeroen-en-sabine-zelf-spaans-leren-academie

Zelf Spaans Leren

Mensen helpen om vloeiend Spaans te leren, dat is waar ‘Zelf Spaans Leren’ voor staat. Met een lesmethode, die goed aansluit bij de wensen van mensen. Online, vanuit het Nederlands, op eigen tempo en niveau.

Inmiddels beschikt ‘Zelf Spaans Leren’ over ruim 85 lessen, waarbij alles aan bod komt. Spreken, lezen, luisteren en schrijven. Je kunt volop oefenen en krijgt, door de gebruikte techniek, ook terug of je het goed uitspreekt. Eens per maand zijn er conversatielessen waar je gratis aan deel kunt nemen en via een forum kun je praten met andere studenten. Wat ook leuk is, is de 30 dagen Spaans Challenge.

montes-de-malaga

Voorbeeldlessen 

Benieuwd naar de cursus ‘Zelf Spaans Leren’, maar twijfel je of deze cursus wel bij je past? Dan kun je je gratis aanmelden en zo een aantal voorbeeldlessen Spaans volgen. Alle elementen komen terug in deze lessen. Zo krijg je een fijn voorproefje van hetgeen ‘Zelf Spaans Leren’ te bieden heeft.

Het aanbod in vogelvlucht

Ervaringen redactie GenieteninAndalusie.nl

De ervaringen van de redactie van GenieteninAndalusie.nl vind je hieronder terug in een tweetal blogs.