zitjes-bij-finca-la-vida-loca-benalmadena

Finca La Vida Loca – Benalmádena, Málaga

Boutique B&B

Te gast bij Finca La Vida Loca

De wind ruist door de bomen. De dromenvangers wiegen op en neer. De verlichting in en rondom finca La Vida Loca geeft het geheel een betoverende sfeer. Wat een fijne plek om tot rust te komen. We zitten op het terras en genieten van de avond. Teddy en Willem, de eigenaren, hebben van deze finca een fraaie plek gemaakt. Ik kijk mijn ogen uit. Er is zoveel te zien, zowel binnen als buiten. Je ziet dat alles hier met aandacht en liefde is gecreëerd. Wow.

avond-finca-la-vida-loca-benalmadena

De ligging

Finca La Vida Loca vind je in Benalmádena, op een kleine twintig minuten rijden van de luchthaven van Málaga. Je kunt vanuit de finca lopend naar het leuke, authentieke dorp, pueblo Benalmádena. Zo’n 20 Minuten naar boven en een kwartiertje naar beneden. Ga je liever naar zee, dan ben je daar met de auto ook in een mum van tijd. De finca zelf ligt in een rustige omgeving en biedt een prachtig uitzicht.

zicht-vanaf-zwembad-op-finca-vida-loca

De gastenverblijven van Finca La Vida Loca

De finca beschikt over 4 gastenverblijven. Drie appartementen en één studio. Alle verblijven zijn met zorg ingericht. Je ziet overal de creativiteit van eigenaresse Teddy terug. Je vindt er allerlei mooie items . Die zorgen voor een huiselijke en warme sfeer. 

El Gecko Grande

Dit appartement is geschikt voor maximaal 8 personen. Het beschikt over drie slaapkamers, twee badkamers, een riante woonkamer en keuken. In de woonkamer vind je nog een 2-persoons slaapbank. Het appartement biedt een fraai uitzicht op de kust. Buiten vind je een groot privé terras.

El Gecko Uno

Dit verblijf is een studio voor maximaal 4 personen. Het heeft 1 slaapkamer. In de woonkamer vind je nog een slaapbank voor twee personen. Het biedt een ruime badkamer met inloopdouche. Een keuken is er niet, maar de studio beschikt wel over een koelkast en thee- en koffiefaciliteiten. Het privéterras heeft uitzicht over zee en via de schuifdeuren sta je meteen in de tuin bij het zwembad.

El Gecko Dos

Dit ruime appartement bevindt zich op de bovenetage van het tweede gebouw. Geschikt voor maximaal 6 personen. Het beschikt over een zeer ruime badkamer, een goeduitgeruste keuken en riante woonkamer. Het appartement heeft twee slaapkamers. In de woonkamer bevindt zich een slaapbank. Aan de voorkant van het huis bevindt zich een terras en naast de deur bevindt zich een tweede terras.

El Gecko Tres

Dit appartement bevindt zich op de begane grond van het tweede gebouw en is geschikt voor 4 personen. Het heeft 1 slaapkamer en een slaapbank in de woonkamer. De ingang is aan de zwembadkant. Ook hier een ruime woonkamer, fijne badkamer en keuken. Natuurlijk ontbreekt hier ook het privéterras met zitje niet.

 

finca-la-vida-loca-slaapkamer
badkamer-finca-la-vida-loca-benalmadena
keuken-finca-la-vida-appartement
finca-la-vida-loca-benalmadena-woonkamer
slaapkamer-finca-la-vida-loca
el-gecko-2-appartement-finca-la-vida-loca
zitje-bb-la-vida-loca-benalmadena
ornament-tuin-bb-la-vida-loca-benalmadena
zitje-appartement-bb-la-vida-loca-benalmadena

Faciliteiten van Finca La Vida Loca

zwembad-finca-la-vida-loca-benalmadena
bar-bij-zwembad-finca-la-vida-loca
hangmat-benb-finca-la-vida-loca
dromenvangers-in-boom-finca-la-vida-loca
gezamenlijke-ruimte-finca-la-vida-loca-benalmadena

Finca La Vida Loca heeft een heerlijk buitenterras waar elke ochtend het ontbijt geserveerd wordt. In de tuin vind je ook gezellige zitjes en bij het riante zwembad zijn er genoeg ligbedden aanwezig. Voor een drankje hoef je ook al niet ver, want bij het zwembad is ook een bar aanwezig. 

Vind  je de dingen die je ziet in de appartementen en tuin leuk? Dan kun je in het winkeltje ‘Teddy Things’ terecht. Daar biedt Teddy allerlei leuke dingen, zoals Marokkaanse kussentjes, kleding en hebbedingetjes aan.

welkom-finca-la-vida-loca
versiering-in-boom-kralen
ornament-finca-vida-loca-benalmadena
houten-slipper-detail-finca-la-vida-loca

Gastronomie

ontbijt-finca-la-vida-loca
paella-gemaakt-door-teddy

Al zijn het overwegend zelfvoorzienende appartementen, Teddy en Willem bieden een uitgebreid ontbijtbuffet voor een goede start van de dag. Het avondeten wordt niet standaard verzorgd, want zoals Teddy en Willem het stellen: ‘Er zijn genoeg restaurants in de buurt, waar je heerlijk kunt eten en die gunnen we de klandizie.’ Wel organiseren ze van tijd tot tijd bijzondere avonden, met tapas, een bbq of paella. De paella wordt dan door Teddy zelf gemaakt.

betoverende-tuin-finca-la-vida-loca-avond

Finca la Vida Loca is een betoverende plek. Zeker ‘s avonds in de tuin. De creativiteit van Teddy is echt overal te zien. Wij hebben hier een heerlijk verblijf gehad. We spraken Teddy en Willem uitgebreid over hun emigratieverhaal. Nieuwsgierig? Hun verhaal kun je binnenkort lezen in de rubriek “In gesprek met…

Gekkos-bb-finca-la-vida-loca-benalmadena
naambord-finca-la-vida-loca-benalmadena

Laatste nieuws

Finca La Vida Loca is te koop, al dan niet met voortzetting van de B&B. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Teddy & Willem.

willem-en-teddy-finca-la-vida-loca

Finca La Vida Loca

Teddy & Willem Fokker

 

Adres: Cam. del Amocafre
29639 Benalmádena
Málaga, España

Telefoon: +31 611 887 111 (Teddy)
      Telefoon: +31 653 552 523 (Willem) 
Mail: info@fincalavidaloca.com
Website: fincalavidaloca.com