Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Search
Close this search box.

MENU

Search
Close this search box.

Nederlandse B&B in Cádiz

Nederlandse B&B in Cádiz

chiclana-de-la-frontera-rotsen-strand-zee

Een Nederlandse B&B in Cádiz? Een leuke en gezellige optie!

Cádiz

De provincie Cádiz is een prachtig gebied om vakantie te vieren.

De provincie is gelegen aan de Costa de la Luz en kent fraaie stranden. Naast dat je er heerlijk kunt zonnen is de Costa ook zeer geschikt als surflocatie. Zo is Conil de la Frontera de plek om te golfsurfen en Tarifa de spot voor windsurfen. De provincie Cádiz heeft niet alleen een geweldige kust, het binnenland heeft ook veel te bieden. Zo vind je hier ook typische witte dorpen zoals Grazalema, Vejer de la Frontera, Setenil de las Bodegas en kent de omgeving een prachtige natuur. Bij een rondtrip door Andalusië mag je deze provincie dan ook echt niet overslaan.

Een extra leuke manier om de provincie Cádiz te ontdekken is vanuit een verblijfplaats waar ze je eigen taal spreken. Als je hiernaar op zoek bent dan is het overnachten bij een Nederlandstalige B&B een echte aanrader.

De voordelen

Overnachten bij een Nederlandse B&B kent verschillende voordelen, want de eigenaren:

  1. Kennen de provincie Cádiz goed en kunnen je daardoor leuke reistips geven.
  2. Kunnen je helpen met het boeken van activiteiten.
  3. Verzorgen je met een heerlijk ontbijt en sommigen zelfs ook een fijn avondmaal. Na een dag op stap te zijn geweest is het heerlijk om aan te schuiven. Zo kan je je verhalen delen met de andere, vaak ook Nederlandstalige gasten.

De Nederlandse B&B's in Cádiz

Paraiso Perdido Boutique B&B

zwembad-paraiso-perdido-conil

Net buiten de toeristische badplaats Conil de la Frontera vind je Paraiso Perdido Boutique B&B. Deze prachtige B&B wordt gerund door de Nederlandse Minouche en haar man Serge. De B&B kent vele fijne faciliteiten zoals een zwembad, een grote tuin met allerlei fijne zitplekjes en biedt zelfs onderdak aan een restaurant.

De redactie heeft een aantal nachten overnacht bij Paraiso Perdido Boutique B&B. Het artikel over de B&B is nu te lezen op de website:


Ook spraken wij uitgebreid met Minouche over haar emigratie naar deze mooie plek. Haar verhaal is nu te lezen op de website:

minouche-met-haar-gezin

Eliza was here

‘Eliza was here’ biedt pakketreizen met overnachtingen in fraai, kleinschalige accommodaties aan.


Er zijn velen voordelen te bedenken bij het boeken van een pakketreis. Zowel je vervoer als accommodatie wordt voor je geregeld. Bovendien wordt er met zorg mooie locaties, met gastvrije eigenaren voor je uitgezocht.

Blijf op de hoogte 

Steeds plaatsen wij weer nieuwe Nederlandse B&B’s in en om Cádiz op GenieteninAndalusie.nl


Wil je op de hoogte blijven van publicaties? Hou dan onze sociale media kanalen in de gaten!