Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

MENU

Zoeken
Sluit dit zoekvak.
zwembad-paraiso-perdido-conil

Paraiso Perdido Boutique B&B – Conil de la Frontera – Cádiz

Foto van Bart
Bart
Leestijd: 4 minuten

Vlakbij de populaire badplaats Conil de la Frontera in de provincie Cádiz vind je de prachtige Paraiso Perdido Boutique B&B, gerund door de Nederlandse Minouche en haar man Serge. Wat een prachtig terrein vol met kunstwerken, chillhoekjes, een fijn zwembad en zelfs een restaurant. Deze B&B mag je gerust een paradijs noemen. Wij hebben hier een fantastisch verblijf gehad.

Paraiso Perdido Boutique B&B

houten-bootje-net-buiten-het-terrein-van-paraiso-perdido-boutique-benb

De ligging van Paraiso Perdido Boutique B&B

Het terrein van Paraiso Perdido Boutique B&B ligt op een paar kilometer van het centrum van Conil de la Frontera en is een fijne uitvalsbasis voor een lekkere strandvakantie. De stranden van Fontanilla, La Barrosa en Fuente Gallo zijn dichtbij. Conil de la Frontera ligt op zo’n 40 minuten van de hoofdstad Cádiz af.

het-centrum-van-conil-de-la-frontera
strand-zee-chiclana-de-la-frontera-cadiz

De kamers van Paraiso Perdido Boutique B&B

De B&B beschikt over 13 kamers en 2 huisjes. Eén huisje is voor 3 personen en het andere huisje voor 4. De huisjes zijn met name geschikt voor jonge gezinnen aangezien de huisjes zijn uitgerust met maar één slaapkamer. De kamers zijn geschikt voor 2 personen en zijn uitgerust met een tweepersoonsbed. Alle kamers en huisjes beschikken verder over een ruime badkamer en airconditioning. Bij sommige kamers heb je de beschikking over een eigen terras.

tweepersoonsbed-paraiso-perdido-boutique-benb
badkamer-paraiso-perdido-boutique-benb
aanrecht-in-kamer-paraiso-perdido-boutique
zicht-vanaf-de-eerste-verdieping-op-de-poort

Het buitenterrein van Paraiso Perdido Boutique B&B

Paraiso Perdido Boutique B&B beschikt over een ruime tuin. Overal vind je fijne zitplekjes omgeven door prachtige natuur, kunstwerken en muurschilderingen die de tuin extra kleur geven. De kunstwerken zijn alle speciaal voor de B&B gemaakt  en dragen bij aan de unieke sfeer.

Er is een ruim zwembad waar je heerlijk baantjes kunt trekken. Om het zwembad vind je vele ligbedden waar je lekker kunt zonnen. Ook op andere plekken in de tuin zijn er genoeg plekjes om van het zonnetje of juist de schaduw te genieten. Duik bijvoorbeeld in één van de hangmatten voor een heerlijk relaxmoment.

creatief-zitje-paraiso-perdido-boutique-benb
prachtige-schilderwerken-bij-paraiso-perdido-conil
zitje-in-de-tuin-in-het-zonnetje-paraiso-perdido-boutique-benb
picnick-tafel-paraiso-perdido-conil
zwembad-paraiso-perdido-conil
de-fijne-tuin-van-paraiso-perdido-conil

Gastronomie

Een goede B&B is natuurlijk niet compleet zonder een fijn ontbijt. Paraiso Perdido Boutique heeft geen speciale ontbijtruimte waar je aan kunt schuiven, maar komt naar je toe met een zeer uitgebreid ontbijt. Als je de deur van je kamer opent staat er een goedgevulde mand op je te wachten. Waar je wilt ontbijten bepaal je helemaal zelf. Je kan op je kamer je ontbijt nuttigen of juist een plekje in de tuin zoeken aan een van de picknick tafeltjes. Het ontbijt is zeer uitgebreid met allerlei broodjes, smeersels, cakejes en verschillende soorten fruit, heerlijk!

Wat Paraiso Perdido Boutique B&B verder bijzonder maakt is dat er zelfs een restaurant aanwezig is op het terrein, WAUW! dat hebben we nog niet eerder gezien! In de grote Marokkaanse tent van de B&B kun je dineren tegen een mooi prijsje. Verder vind je in de tent ook de honesty bar waar je je drankjes kunt pakken. Schrijf uiteraard wel eventjes op wat je gedronken hebt. Ook voor een spelletje zoals poolen kun je in de tent terecht.

buitenkant-restaurant-op-het-terrein-van-paraiso-perdido-conil
koffiebar-bij-paraiso-perdido-conil
ontbijten-bij-paraiso-perdido-conil
gedekte-tafels-paraiso-perdido-boutique-benb
in-de-tent-van-paraiso-boutique-benb

Wat een schitterende plek! Er is zoveel te zien op het terrein van Paraiso Perdido Boutique B&B. Het voelt hier echt als een vakantieparadijs. We hebben  genoten van de relaxte sfeer en al het moois wat Conil de la Frontera en omgeving te bieden heeft.

Minouche & Serge

Paraiso Perdido Boutique B&B

Adres: Carretera del Pradillo, Carril Ruperto, 21, 11149 Conil de la Frontera, Cádiz

Telefoon: +34 628 23 89 36 
Mail: info@paraisoperdidocasarural.com
Website: https://www.paraisoperdidocasarural.com