Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

MENU

Zoeken
Sluit dit zoekvak.
fusion-tapastour-in-sevilla

#30 Een zeer geslaagde tapastour

Foto van Bart
Bart
Leestijd: 3 minuten

Een gezellige tapastour

Na een paar hele leuke dagen in Sevilla waarin we veel gezien en gedaan hebben, breekt voor Marjolein haar laatste avond hier aan. Het was enorm gezellig en ook Marjolein weet nu wat voor moois Sevilla allemaal te bieden heeft.

Maar goed we hebben nog een avond en daar moeten we uiteraard wat leuks van maken! Marjolein mag kiezen wat we gaan doen en kiest voor de fusion tapastour. Dat lijkt ons ook wel wat! De fusion tapas tour hebben wij ook nog niet eerder gedaan, we zijn benieuwd.

mexicaanse-muziek

Viva Sevilla tours

We boeken de tour bij een oude bekende van ons, Sabine. Sabine die Viva Sevilla Tours runt heeft een ruim aanbod aan verschillende tours in Sevilla en wij zijn al een aantal keer met haar op stap geweest. Gezellig! Het verhaal van Sabine is te lezen in onze rubriek: ”In gesprek met…

bart-en-sabine-tapastour
tapasbar-maquilla

Maquila

We spreken af bij tapasbar Maquila wat ook meteen onze eerste stop is. Hou je van Marokkaanse hapjes? Dan zit je hier zeker goed! We krijgen een tapa die bekend staat als de vergeten groente en een pasteitje gevuld met kip. Het smaakt ons erg goed! Het zijn net andere hapjes dan wat we gewend zijn in Spanje en dat is wat deze tapastour ook zo leuk maakt!

vergeten-groente-tapastour
kip-pastijtje-tapastour

Burros

We gaan verder naar de volgende tapasbar en daarmee op de Italiaanse tour bij Burros op een steenworp van Las Setas. Hier krijgen we Artisjokken en Risotto geserveerd. Zelf ben ik totaal geen fan van risotto maar ik vind dit wel een mooi moment om het weer eens te proberen. De dames vinden het heerlijk en ook ik vind het lekkerder dan verwacht. Dan weet ik dat ook maar weer! haha.

Risotto-tapastour
artisjokken-tapastour

Hops & Dreams

We sluiten de tapastour af met de Aziatische keuken bij Hops & Dreams. Onze buikjes zijn al goed gevuld maar er is nog zeker wel ruimte voor een afsluitende ronde! Hier krijgen we inktvis met iets van aardappeltjes en groente en een lekker rijstgerechtje. Ons buikje is nou wel aardig rond haha.

octopus-tapastour
bart-en-marjolein-tijdens-tapastour

Een geslaagde avond

Wat een geslaagde en gezellige avond hebben we gehad met Sabine. De fusion tour van Viva Sevilla tours raden we dan ook zeker aan. Als je op zoek bent naar tapas die net even wat anders zijn dan wat je normaal aan tapas krijgt, is dit een absolute aanrader.

Voor Marjolein zit haar vakantie erop. Wat zijn de dagen snel gegaan. Het fenomeen de tijd vliegt als je plezier hebt is hier ook zeker weer van toepassing. We brengen Marjolein de dag erna naar het vliegveld en nemen afscheid van elkaar. Annelies en ik blijven over en kunnen ons nu mentaal gaan voorbereiden op de Semana Santa, want dat belooft een bijzondere ervaring te worden!