Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Search
Close this search box.

MENU

Search
Close this search box.
fred-van-eck-workshops-fotografie-alhaurin-el-grande-malaga
Nonlineair Trainingen
Adresgegevens
Fred
van Eck
Amstelstraat 1
1823 EV
Nederland
Contactgegevens
Tel: 0031629457312

Workshop – Alhaurín el Grande – Málaga: Eckkies Smartphone Fotografie

Eckkies.nl

Nonlineair Trainingen, werknaam Eckkies.NL, is een bedrijf van de Nederlandse ondernemer Fred van Eck die gespecialiseerd is in het geven van betaalbare cursussen en workshops. Het cursusaanbod omvat cursussen in digitale fotografie, WordPress websites bouwen, videomontage, digitale fotografie, werken met LinkedIn en het geven van workshops in smartphone fotografie. Daarnaast is het mogelijk om hem in te huren om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren. Beter bekend als SEO (Search Engine Optimization).

Andalusië

Fred is regelmatig te vinden in Andalusië. Daar helpt hij ondernemers om zijn klantenkring verder uit te breiden. In september van 2024 is hij weer in de buurt van Málaga en gaat daar weer een workshop in smartphone fotografie geven voor ondernemers en particulieren die betere foto’s willen leren maken voor hun Socials en website.

Hoe ziet een workshop eruit?

Tijdens deze workshop leren de deelnemers alle functies kennen van hun Apple of Android smartphone. Ze leren beter met de belichting om te gaan, leren sneller scherp te stellen, verborgen functies worden uitgelegd, je leert anders kijken naar het maken van foto’s, hoe je AI kunt gebruiken om je foto’s te laten bewegen en nog heel veel meer. Zijn workshops krijgen zeer positieve reviews. Als afsluiting leert hij de deelnemers hoe ze met een gratis app hun foto’s kunnen nabewerken, zodat ze van het scherm spatten.

Verbeter je fotoskills!

Fotografeer jij met een smartphone, maar ben je niet helemaal tevreden over het eindresultaat? Dan is deze workshop een uitgelezen kans om je fotoskills te verbeteren. De workshop wordt deze keer gegeven op woensdag 4 september in Alhaurín el Grande. De workshop is te volgen bij Vakantiepark La granja de Antonio voor slechts € 49,95 incl. Btw. je kunt aansluitend gebruik maken van een lekkere lunch.

De hele workshop duurt 2.5 uur en duurt van 11:00 – 13:30 uur. Zie ik jou tegemoet op 4 september? Meer achtergrondinformatie via www.eckkies.nl