Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Search
Close this search box.

MENU

Search
Close this search box.
sevilla-flamenco-specialiste-maria-la-serrana
Maria la Serrana
flamenco-esencia
Adresgegevens
Maria
La Serrana
Quevedo 13
41003 Sevilla
Spanje
Contactgegevens
Tel: 0034-654111508
Socials
Gesproken talen
nederlands | spaans | engels | duits | frans

Workshop – Sevilla: Flamenco specialist Maria La Serrana

Maria la Serrana

Mijn artiestennaam is Maria la Serrana en ik ben flamencodanseres. Ik begon te dansen op jonge leeftijd en ben in 1999 naar Sevilla gekomen. Dat zou voor een jaartje zijn, maar liep wat uit de hand. Inmiddels zijn we 25 jaar verder en in die tijd heb ik op een niveau leren dansen dat ik tussen de Sevillaanse dansers mee kan komen op een podium. Dat is wereldwijd het hoogste niveau. Ik heb mijn eigen intiem flamencopodium. Ben met trots de kleinste van de stad, maar wel met wereldberoemde artiesten.  Sevilla is de beste plek om de flamenco te leren kennen en het niveau is hier echt zo hoog dat je het vast leuk hebt als je ergens gewoon een kaartje voor koopt.

Workshops

Ik geef lokaal en internationaal workshops en tour met mijn gezelschap over de wereld.

Als je echt met een specialist in de prachtige kunst van de flamenco wilt duiken, dan moet je bij mij zijn. Ik geef in Sevilla introductielessen op maat. Je kunt naar de show komen kijken. Je kunt een show+ flamencogeschiedenis doen waardoor je net iets meer begrijpt van wat je gaat zien. Of een flamenco en tapastour, waarin we vertellen, de Sevilliaanse specialiteiten gaan eten en je de show ziet.

Of je kunt de onderdompelavond doen. Hier ben ik echt supertrots op! Het is een 5 uur durende ervaring die “The ultimate Flamenco Experience” heet. We drinken eerst koffie en dan vertel ik over de flamenco, gevolgd door een korte les van 45 minuten. Daarna volgt een wandeling door Triana en de show met tapas. En na de show neem ik je mee naar mijn favoriete tapastentje voor nog meer lekkers en napraten.

Voor iedereen heb ik wel iets dat past. Je gaat hoe dan ook naar huis met een unieke ervaring!

Kijk voor meer informatie op mijn website!

flamenco-danseres-sevilla
sevilla-flamenco-danseres
flamenco-in-gezellig-cafe-in-sevilla
flamenco-optreden-in-sevilla