Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

MENU

Zoeken
Sluit dit zoekvak.
bart-aan-het-studeren

Tijd om Spaans te leren

Foto van Bart
Bart
Leestijd: 2 minuten

Tijd voor een cursus Spaans

Nu we al een jaar bezig zijn met het platform ‘’GenieteninAndalusië.nl’’ is het tijd om Spaans te leren. In het verleden hebben we al een poging gewaagd om de Spaanse taal te leren met een weekje taalcursus in Málaga bij taleninstituut ‘Clic’. Bij mij ontbrak de echte wil om de taal te leren en zo pikte ik de taal moeizaam op. Uiteindelijk verdwenen de plannen al gauw richting de prullenbak.

bart-aan-het-studeren

Nu jaren later is de motivatie groter dan ooit. Deels heeft dat natuurlijk te maken met ons platform, maar ook het feit dat Spaans de 2de taal van de wereld is weegt sterk mee. Deze factoren geven de doorslag om nu wel de stap te zetten. Tijd om hier serieus mee aan de slag te gaan! Er resteerde nog één vraag. Met welke cursus moeten we starten? Wordt het een online cursus of toch klassikaal?

Op Social media zijn wij lid van vele groepen die gerelateerd zijn aan Spanje/Andalusië en ook nu blijkt maar weer hoe handig het is om deel uit te maken van deze groepen. Zo komen we in contact met verschillende aanbieders, die ons de mogelijkheid bieden om onze Spaanse skills te verbeteren.

clic-malaga

De komende weken/maanden zullen wij via verschillende cursussen tijd gaan investeren om de Spaanse taal steeds beter te leren spreken. Zodat we ons tijdens de eerstvolgende redactiereis aardig weten te redden in het Spaans!

De eerste cursus die we gaan volgen is bij ‘Zelf Spaans Leren’. Ik ben heel benieuwd naar hun manier van Spaans aan de man brengen en kijk erg uit naar de lessen die gaan komen.

Wij zullen via blogs onze voortgang en onze bevindingen delen. Over de diverse cursussen en aanbieders, bij wie wij ons Spaans gaan bijspijkeren. Alle blogs vind je terug via de knop hieronder. 

Daarnaast zullen alle updates gecommuniceerd worden via onze sociale mediakanalen.