Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Search
Close this search box.

MENU

Search
Close this search box.
casa-lola-tapasbar-in-malaga

Tapasbar Casa Lola – Málaga

Picture of Bart
Bart
Leestijd: 3 minuten

We lopen dwars door het oude centrum van Málaga. Na een paar mislukte pogingen om een tafeltje te bemachtigen bij tapasbar Casa Lola zorgen we er nu voor dat we op tijd arriveren. De deuren zijn net geopend en ook nu is het al best druk, maar we hebben geluk. Er is nog een tafeltje vrij! We kunnen eindelijk aanschuiven en zijn erg benieuwd!

Casa Lola, een fantastische tapasbar in het centrum van Málaga

de-bar-van-casa-lola-tapasbar-malaga
fijne-producten-van-casa-lola

Een begrip onder de tapasliefhebbers

Casa Lola is een begrip in Málaga. Het is een ontzettend populair adres om tapas te eten. Dat zie je terug in de lange rijen met wachtenden, die je er elke dag ziet staan. Casa Lola is te vinden in Calle Granada, midden in het oude centrum.

Door het grote succes heeft Casa Lola in de laatste jaren nog eens 3 tapasbarretjes in het centrum van Málaga geopend. Deze  andere tapasbarren vind je op:

  • Calle Strachan
  • Plaza de Uncibay 2x

Casa Lola is ook een populaire tapasbar onder de Malagueños. Dat merk je duidelijk als je binnen een hapje gaat eten. Het gezellige geroezemoes op de achtergrond geeft je echt die Spaanse beleving en dat in combinatie met overheerlijke tapas.

gezellige-drukte-bij-casa-lola-tapasbar-malaga

Het interieur

De voorgevel van Casa Lola is prachtig met mooi tegelwerk. Vanaf het terras is het heerlijk mensen kijken. Als je binnen om je heen kijkt zie je allerlei teksten op de muren staan. Deze zijn uiteraard in het Spaans. Het zijn spreuken die in een grappig jasje zijn gestoken. Gecombineerd met foto’s en typische elementen uit Málaga maakt dat de inrichting erg gezellig is en bijdraagt aan de fijne sfeer in de tapasbar.

decoratie-bij-casa-lola-tapasbar-malaga
leuke-details-in-casa-lola

De tapas

Je keuze is reuze bij Casa Lola. Er zijn vele opties, of je nu vlees, vis of vegetarisch wilt eten. De kosten per tapa liggen redelijk laag waardoor het wel zo leuk is om meerdere hapjes te proberen. Dat doen we dan ook.

Het is smullen geblazen, we krijgen bijna keuze stress door het ruime aanbod. We selecteren een aantal tapas en een salade die ons lekker lijken. Het blijken goeie keuzes te zijn. De tapas zijn lekker vers en in combi met een lekker broodje ga je goed verzadigd naar buiten. Ook de salade is top.

Casa Lola is wat ons betreft een echte aanrader en zeker de moeite waard. Wees er wel op tijd bij want je loopt de kans lang te moeten wachten en je kunt er niet reserveren.  Zo populair is deze tapasbar. ;o)

tapa-gehaktballetjes-casa-lola-tapasbar-malaga
bart-met-de-menukaart-van-casa-lola
lekkere-tapas-bij-casa-lola
verschillende-tapas-op-een-broodje-casa-lola
vegetarische-salade-casa-lola
menu-casa-lola-malaga