Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Search
Close this search box.

MENU

Search
Close this search box.
restaurant-vino-mio-avond

Restaurant Vino Mío – Málaga

Annelies
Annelies
Leestijd: 4 minuten

Avondje uit bij restaurante Vino Mío in Málaga

teatro-servantes-restaurante-vino-mio-malaga

De ligging

Restaurant Vino Mío vind je op het Plaza Jerónimo Cuervo 2 in het centrum van Málaga. Om precies te zijn, onderaan de trappen bij het Cervantes Theater. Een ideale plek, centraal in Málaga en toch op een rustig plein. 

Kunst aan de muur

kunst-op-het-damestoilet-vino-mio-malaga
kunst-op-het-herentoilet-vino-mio-malaga

Aan de muur vind je fraaie kunstwerken. Zelfs op het toilet word je verrast door kunst. De stoelen en banken in het restaurant zijn niet alleen mooi, maar ook heel comfortabel. Het terras buiten is gezellig en voorzien van heaters, mocht het in de avond wat kouder zijn.

interieur-restaurante-vino-mio-malaga
buitenterras-restaurant-vino-mio-malaga-voor-opening

De sfeer en het team

Vino Mío heeft een fijne, ontspannen sfeer. Daar zijn eigenaresse, Hélène Mostertman, en haar team verantwoordelijk voor. Zij geven je het gevoel meer dan welkom te zijn en alles klopt gewoon. Het eten is heerlijk, de bediening attent en alert. Echt een top team.

Internationale keuken

Op het menu vind je gerechten van over de hele wereld, alle met zorg en smaak samengesteld. Dat maakt kiezen nog niet zo eenvoudig.

restaurant-vino-mio-malaga-tataki-tonijn
vegetarische-risotto-restaurante-vino-mio-malaga
oosterse-wok-restaurant-vino-mio-malaga
mangomousse-dessert-restaurant-vino-mio-malaga

Flamencoshows

Elke woensdag tot en met zondag van 20:00 uur tot 21:30 uur kun je bij Vino Mío heerlijk dineren mét een flamencoshow. Dat is dus dubbel genieten. Op je tafel vind je een kaartje met uitleg over de flamenco die je te zien krijgt. Zo leer je meteen iets over deze intrigerende Spaanse dansvorm. Wil je een flamencoshow zien met lunch? Dan kun je op vrijdag terecht van 14:00 uur tot 15:00 uur. 

uitleg-flamenco-vino-mio
flamencoshow-vino-mio-malaga
flamencodanseres-restaurant-vino-mio-malaga
malaga-flamencodanseres-vino-mio
personeel-vino-mio-danst-ook-mee-flamenco-malaga

Evenementen

Regelmatig organiseert restaurant Vino Mío evenementen. Houd hun kalender dus in de gaten.

Heb je privé iets te vieren of wil je zelf een evenement organiseren? Neem dan contact met Vino Mío op om de mogelijkheden te bespreken.

De stroopwafel XL

Sinds enige tijd alweer heeft Vino Mío een bijzondere specialiteit op de kaart, namelijk de oerhollandse stroopwafel. Een XL-formaat met een Spaanse twist, namelijk ijs en witte chocolade.

Dat die veel besteld wordt, zowel als toetje of bij de koffie of thee, snap je vast wel…

toetje-stroopwafel-xl-ijs-witte-chocolade-restaurant-vino-mio

Onze ervaring

We zijn bij restaurant Vino Mío in hartje Málaga om te dineren en een flamencoshow bij te wonen. We zijn mooi op tijd. Een keuze maken uit het menu is nog niet zo eenvoudig. Er staan zoveel lekkere gerechten op. We hebben net ons drankje als de eerste ronde van de flamencoshow start. Geboeid kijken en luisteren we. De show bestaat uit drie optredens.

We maken onze keuze uit het menu. Bart gaat voor een tataki van tonijn en een oosterse wokschotel met gamba’s. Ik kies de vegetarische risotto. Het dessert wordt de mangomousse. Het blijken uitstekende keuzes te zijn.

Bij het derde optreden wordt ook het publiek betrokken. Bart ontkomt er niet aan en mag samen met de flamencodanseres dansen.  Onder luid applaus en aanmoediging van het publiek, laat hij zijn beste dansmoves zien. Ter afsluiting danst het personeel ook nog even door het restaurant.

Wat een ontzettend leuke avond! 

Restaurante Vino Mío

Adres: Plaza de Jerónimo Cuervo 2
Distrito Centro
29012 Málaga, España

Telefoon: +34 952 60 90 93
Mail: reservas@restaurantevinomio.es
Website: restaurantevinomio.es