Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Search
Close this search box.

MENU

Search
Close this search box.
uitkijk-over-de-guadalquivir

#83 Mijn laatste stop

Picture of Bart
Bart
Leestijd: 2 minuten

We hebben heerlijke dagen gehad in Conil de la Frontera. Het is altijd fijn om in deze regio te zijn. De prachtige stranden vervelen ons nooit en dat in combinatie met die heerlijke Spaanse vibe maakt van deze plaats één van onze favoriete stukjes in Andalusië. Het is tijd om de spullen in te pakken en te vertrekken naar Sevilla.

De laatste stop, Sevilla

roche-conil-de-la-frontera-cadiz

Een korte terugblik

Dit is mijn laatste stop van deze fantastische redactiereis. Wat hebben we toch weer veel leuke mensen mogen ontmoeten en prachtige plekken kunnen ontdekken. Ik kijk nu alweer uit naar de najaarsreis waarvoor we ook al weer een aantal afspraken hebben staan!

vanaf-een-bankje-uitkijken-op-het-plaza-de-espana

Onderweg naar Sevilla

Vanaf Conil de la Frontera is het ongeveer een 1,5 uur rijden naar Sevilla. We kunnen pas vanaf 16:00 uur inchecken dus zoeken we eerst een leuke tussenstop om onze tijd te vullen. Het wordt Utrera. We zijn hier al eens eerder geweest toen het weer ons iets minder goed gezind was. Nu schijnt het zonnetje en zie je gelijk wat voor verschil dat maakt qua sfeer. Het is een gezellig dorp met mooie straatjes en gezellige pleintjes. We stoppen hier even voor een drankje om vervolgens door te rijden naar Sevilla.

Merel en ik hebben een appartement geboekt in de gezellige wijk Triana. Annelies heeft een verblijfplaats net buiten de stad bij de ons al bekende B&B Casa Arena van Ruud.

gezellig-pleintje-in-utrera
mooie-panden-in-utrera

Lekker lunchen in Triana

We pakken onze spullen uit en gaan richting het terras voor een uitgebreide lunch. We vinden een plekje bij Casa Cuesta een authentiek tentje in Triana. Het smaakt ons allemaal erg goed.

casa-cuesta-restaurant-triana

Het interview

Voor paar uurtjes zeggen we Merel eventjes gedag. We hebben namelijk nog een interview op de planning staan met Mandy van SevillabyMandy. We spreken af bij een gezellig tentje aan de Guadalquivir met uitzicht op de Torre del Oro.

Het is een leuk en inspirerend interview welke later dit jaar is te lezen in de rubriek: ‘in gesprek met…

uitzicht-op-de-torre-del-oro

In de avond vertrekt Annelies naar Tomares waar zij de komende dagen zal verblijven. Merel en ik blijven in Sevilla en gaan de komende dagen de stad (her)ontdekken.