Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Search
Close this search box.

MENU

Search
Close this search box.
foto-ton-inge-aanhang-uitgelicht

Eventjes heen en weer naar Nederland

Bart
Bart
Leestijd: 3 minuten

Hollands verblijf

Nieuwe woning én nieuwe auto!

Zo fijn dat we eindelijk onze eigen huisje hebben. Inmiddels zijn we hier ingetrokken en zijn we helemaal in onze nopjes. Ondertussen gaan de werkzaamheden in Carmesí gewoon volle bak door. We brengen een bezoekje aan de marmerboer en vinden de gewenste plaat voor onze bar. Weer iets wat we mooi kunnen afvinken!

Inmiddels is onze eigen auto ook geleverd! We hebben de tijd hiervoor kunnen overbruggen met een huurauto maar die kan nu mooi weer worden ingeleverd.

plaat-voor-de-bar-uitzoeken
nieuwe-auto-ton-en-inge

Eventjes terug naar Nederland

Tussen alle drukte door vlieg ik (Ton) voor een paar daagjes terug naar Nederland. Bij het afscheid van Karmozijn hebben we veel spulletjes gekregen waarvoor we nog niet de gelegenheid hebben gehad omdat allemaal mee te nemen naar Spanje. Nu we onze woning hebben is het een mooi moment om de spulletjes op te halen. Daarnaast heb ik ook de tijd om langs familie te gaan. Zo drink ik met mijn dochter Sanne en haar vriendin Sandra gezellig een drankje. De dagen dat ik in Nederland ben kan ik bij mijn dochter op de logeerkamer. Erg leuk om weer even bij haar te zijn.

Quality time

Het is inmiddels zondag en het wordt alweer tijd om de koffers te pakken. In de middag rij ik nog naar Alkmaar om mijn kleindochter, dochter en schoonzoon te bezoeken voor een beetje quality time. Na een gezellige middag sluit ik het weekend af met een lekker biertje in mijn favoriete café in Haarlem: ’t Kantoor.

Diezelfde dag is mijn schoondochter Emma naar Inge gevlogen. Maandag is het prachtig weer en de dames nemen het er dan ook van en kiezen voor een lekker stranddagje.
Maandag is mijn laatste dag in Nederland voordat ik weer terugvlieg. Er zijn nog wat dingetjes die geregeld moeten worden op de zaak waar ik deze dag mooi voor kan benutten. Tussendoor ga ik nog eventjes gezellig in Haarlem lunchen met mijn allerbeste maat om bij te praten.

ton-en-een-vriend-in-nederland
ton-en-sanne

Gezelligheid ? Absoluut! Goed weer ?  ehh

Dinsdag is het weer zover om Nederland weer gedag te zeggen en terug te gaan naar de Costa. Sanne vliegt met me mee en blijft voor 5 dagen bij ons in Spanje. Echter valt er in Spanje ook wel is een drupje regen en laat dat nou precies de dagen zijn dat Sanne bij ons is. Maar dat mag de pret niet drukken natuurlijk! We maken er wat leuks van en maken uitstapjes naar Málaga en Marbella. Zo zijn het absoluut 5 geslaagde dagen.

We gaan de goede kant op en alles gaat ons eigenlijk wel voor de wind. Na een huis nu ook onze eigen auto en Carmesí begint steeds meer ons restaurant te worden!

foto-ton-inge-aanhang-uitgelicht