Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Search
Close this search box.

MENU

Search
Close this search box.
boven-las-setas-sevilla

#26 Terug in Sevilla

Picture of Annelies
Annelies
Leestijd: 2 minuten

We zijn weer in Sevilla

We zijn weer terug in Sevilla. Na een kleine drie dagen kilometers vreten, rijden we dan eindelijk Sevilla binnen. We besluiten onze auto in de parkeergarage Imagen te stallen voor de komende dagen. Via tal van kleine, smalle straatjes bereiken we de garage. Toch moeten we nog zo’n 20 minuten wachten voordat we naar binnen kunnen rijden. Nou dat kan er ook nog wel bij. Het is een gezellige drukte in Sevilla. Komt vast ook door het prachtige, zonnige weer.

las-setas-sevilla-boven
straatbeeld-las-setas-sevilla

Met onze bagage lopen we in een kleine 3 minuten naar ons appartement voor de komende dagen. Dat ligt lekker centraal, vlakbij Las Setas, met talrijke restaurantjes, barretjes en terrasjes. Ja, hier zitten we wel goed. Blij dat we er weer zijn droppen we onze bagage en vinden we onze weg naar de terrasjes. Heerlijk, genietend van de laatste zonnestralen, met een drankje in ons hand. Beter kan het echt niet beginnen.

We hebben er zin in. Er is al van alles gepland, maar er is ook veel ruimte voor spontane dingen. Flexibiliteit vinden we namelijk erg belangrijk.

bart-annelies-terug-in-andalusie

Openbaar vervoer

Na een goede nacht slapen, zijn we al vroeg uit de veren. Vandaag komt dochter en zus Marjolein aan op de luchthaven van Sevilla voor een dag of 5, gezellig. We gaan haar ophalen en besluiten om de bus te nemen want de auto zijn we wel even zat. Dus lopen we naar het busstation Plaza de Armas, waar zo’n beetje elk halfuur de bus van en naar de luchthaven rijdt. Dat is goed georganiseerd.

busstation-plaza-de-armas
bus-op-de-luchthaven

In drie uur van ‘winter’ naar ‘zomer’

Marjolein arriveert mooi op tijd en voor we het weten zitten we al weer in de bus, terug naar het centrum van Sevilla. We stappen weer uit op de Plaza de Armas en wandelen in een kwartiertje naar ons appartement. De zon schijnt volop, de temperatuur is boven de 30 graden en dat eind maart. Op je winterlaarzen het vliegtuig in in Amsterdam en op je slippertjes eruit in Sevilla. Zo mooi kan het leven zijn…

bart-marjolein-in-sevilla