Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Search
Close this search box.

MENU

Search
Close this search box.
bar-in-samsam-bistro-alhaurin-el-grande

SamSam Bistro – Alhaurín el Grande, Málaga

Bart
Bart
Leestijd: 3 minuten

SamSam Bistro

We zijn in het gezellige dorp Alhaurín el Grande. Na een hele dag op pad geweest te zijn, hebben we trek gekregen en gaan we op zoek naar een fijn restaurant in Alhaurín el Grande. We belanden bij SamSam Bistro. De bistro is uitnodigend met een gezellige inrichting. Hier kunnen we vast fijn dineren! Dat klopt inderdaad.

de-bar-van-sam-sam-bistro

De mensen achter SamSam Bistro

SamSam Bistro opende voor het eerst haar deuren in april 2019. De naam is ontstaan doordat iedereen tijdens de verbouwing vraagt hoe het met SamSam gaat. Dit is zo toepasselijk voor het restaurant dat dit de naam wordt. Het restaurant wordt gerund door de Nederlandse Monique en sinds kort runt ze SamSam samen met het Belgische stel Annick en Mario.

samsam-bistro-monique-vink
mede-eigenaren-van-samsam-bistro-annick-en-mario

De ligging van SamSam Bistro

SamSam Bistro vind je in de provincie Málaga in het gezellige dorp Alhaurín el Grande. Het dorp kent een uitstekende ligging ten opzichte van de stad Málaga, het vliegveld, de Costa del Sol en mooie uitstapjes zoals  El Caminito del Rey. Het dorp zelf is het hele jaar bruisend en beschikt over tientallen restaurants en accommodaties.

Het interieur

Het restaurant beschikt over zowel een terras als een binnen gedeelte. De huiselijke sfeer voelt meteen vertrouwd.

tafeltjes-sam-sam-bistro
de-buitenkant-van-sam-sam-bistro
straatbeeld-alhaurin-el-grande

Gastronomie

De keuken van SamSam Bistro is zeer uitgebreid. Voor iedereen is er wel wat lekkers of je nou van vis, vlees of vegetarisch houdt. Het restaurant voert regelmatig wijzigingen door op de menukaart om de eetopties lekker divers te houden.

Tijdens ons bezoekje valt er een hoop te kiezen en dat is niet al te makkelijk, haha! Uiteindelijk kies ik voor een tataki van tonijn en een thaise salade. Annelies gaat uiteraard op de vegetarische tour en kiest een aspergegerecht Het smaakt ons allemaal erg goed. Een lekker toetje mag ook niet ontbreken en daar kiezen we ook voor. Paar lekkere bolletjes ijs en een shotje als afsluiter, heerlijk! Met goed gevulde buikjes gaan we van tafel.

tataki-van-tonijn
groentegerecht
thaise-salade
cheese-cake-sam-sam-bistro
toetje-bij-sam-sam-bistro
eten-bij-sam-sam-bistro

Wij hebben heerlijk gegeten bij SamSam Bistro. Een onwijs fijn restaurant met heerlijke gerechten, gastvrij personeel en een huiselijke sfeer. Ben je of heb je toevallig plannen om naar Alhaurín el Grande te gaan? Dan is een avondje dineren bij SamSam echte een aanrader.

Monique, Annick & Mario

SamSam Bistro

Adres: Plaza Baja 9 

Telefoon: +34 60 03 93 626
Mail: Monique@samsambistro.es