Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Search
Close this search box.

MENU

Search
Close this search box.
bar-bistro-los-tulipanes

Bar Bistro los Tulipanes – Sevilla

GenieteninAndalusie.nl
GenieteninAndalusie.nl
Leestijd: 2 minuten

Wij kregen een tip van Maarten en Monique, de eigenaren van Casa Adelante, over een leuke bistro in het hart van Sevilla. Deze bistro wordt gerund door Manuel en Inma, twee mensen, geboren en getogen in Nederland maar met Spaanse roots. Die combinatie hebben zij in hun bistro ingebracht. We zijn benieuwd!

Spanje ontmoet Holland aan tafel!

In hartje Sevilla, vlakbij Plaza del Museo, vind je de leuke bistro Los Tulipanes, waar je Spanje en Nederland zij aan zij in de keuken vindt. Er worden zowel Spaanse als Hollandse hapjes en gerechten geserveerd. Zo zijn er tapas naast bitterballen, patatas bravas naast friet, Iberische varkenswangetjes naast de Hollandse biefstuk en ga zo maar door. Voor iedereen is er wel iets. Glutenvrij? Geen probleem. Vegetarisch of vegan? Ook daar is aan gedacht.

tafeltjes-van-bistro-los-tulipanes-sevilla
salade-bij-los-tulipanes
los-tulipanes-sevilla-inma-achter-de-bar

Net voor lunchtijd komen we aan bij Bistro Los Tulipanes, een leuk adres in Sevilla waar je in een ontspannen sfeer prima kunt eten. De gastvrije Inma en Manuel hebben er echt een fijne plek van gemaakt. Een aanrader.

Ontmoetingsplek voor velen

Bistro Los Tulipanes is echt een ontmoetingsplek, waar mensen onder het genot van een hapje en drankje gezellig met elkaar kunnen praten, kinderen heerlijk kunnen kleuren, boeken geruild kunnen worden en waar je zelfs terecht kunt voor een knuffel als je dat even nodig hebt.

tekeningen-aan-de-muur-bij-los-tulipanes
boekenplank-bij-los-tulipanes
atributen-bistro-los-tulipanes

Gastvrijheid

Een heerlijke stek dus waar je je snel op je gemakt voelt. Dat is vooral te danken aan de gastvrije eigenaren Manuel en Inma. Zij zorgen voor een fijne sfeer, heten iedereen welkom en organiseren van alles, zoals bijvoorbeeld een Hollandse haringparty. Gastvrijheid zit gewoon in hun DNA. 

Wij hebben er niet alleen prima gegeten, we hebben ook een fijn gesprek met Manuel en Inma gehad. Wat een heerlijk spontane mensen zijn het toch, met een mooi verhaal.

eigenaren-inma-en-man-bistro-los-tulipanes-sevilla
Bar Bistro Los Tulipanes
Manuel & Inma

Calle Almirante Uloa, 8
41001 Sevilla España


Telefoon:
 
+34 607 698 707 
Website:
bistrotulipanes.com 
Mail:
infolostulipanes@gmail.com

 

Links