Booking.com

Restaurante Museo Molino Blanco – Antequera

Eten in een museum, je kijkt je ogen uit!

Eten op een bijzondere plek?

Op weg naar El Torcal belanden we voor de lunch in Restaurante Museo Molino Blanco en kijken onze ogen uit.

Wat een grappige plek, dit restaurant en museum ineen. Hier even op je eten wachten is echt geen probleem. Overal hangen attributen, van oude schoenleesten tot naaimachines en allerhande werktuigen. Er is geen plekje onbenut, zoveel te zien. Een vrolijke mengelmoes.

Klemmen in Restaurante Museo Molino Blanco Antequera

Een bijzonder restaurant

Het restaurant, gelegen in de gemeente Antequera in Málaga, vlakbij het prachtige El Torcal, combineert geschiedenis met traditionele, Andalusische gerechten. 

Aan de muren en de plafonds zie je allerlei werktuigen, attributen en curiosa.

Het is een perfecte plek voor grotere gezelschappen. Het restaurant beschikt over ruim 350 plaatsen en is dus ideaal voor het vieren van een feestje met een grotere groep. 

Hoewel niet echt een adres voor een intiem diner, maar wel ontzettend leuk adres om heen te gaan zodra het weer geopend is.

Waar is het feestje?

Terwijl wij op ons eten wachten druppelen er steeds meer mensen binnen. Die komen hier om hun feestje te vieren. Naast ons staat een banier waarin Jorge zijn gasten welkom heet om samen met hem zijn 1e heilige communie te vieren. De tafel is mooi versierd in het thema Star Wars. Dat zal Jorge wel leuk vinden

Restaurante Museo Molino Blanco Antequera vieren 1e communie
Menu voor communie Jorge in Restaurante Museo Molino Blanco Antequera

Te koop

Momenteel (juli 2022) is het restaurant helaas gesloten en staat het te koop.

Laten we hopen dat er snel nieuwe eigenaren zijn die dit, toch wel heel bijzondere restaurant, willen gaan voortzetten. Het is gewoon te leuk om dit restaurant als eetadres en museum verloren te laten gaan.