Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Search
Close this search box.

MENU

Search
Close this search box.
interieur-restaurant-tropicana-ronda

Restaurant Tropicana – Ronda, Málaga

Annelies
Annelies
Leestijd: 2 minuten

Dineren in Ronda

We hebben een dagje door Ronda geslenterd. Genoten van de smalle straatjes, afgedaald om de Puente Nuevo vanaf beneden te zien. Het was weer een hele klim naar boven, maar wel de moeite waard hoor. De Puente Nuevo is een spectaculair bouwwerk en pas als je beneden staat begrijp je wat voor immens karwei dit geweest moet zijn. Na al dat geslenter, afdalen en klimmen, hebben we inmiddels wel trek gekregen. Dus gaan we op zoek naar een fijn restaurant.

puente-nuevo-ronda-blik-vanaf-onder

Lekker eten bij Restaurante Tropicana

Wij vinden Restaurante Tropicana en begrijpen het wel dat dit restaurant hoog scoort bij onder andere Tripadvisor. Hier kun je echt lekker eten. De gerechten smaken niet alleen goed, ze zien er ook nog eens fantastisch uit. Plus er is voor iedereen wel iets, of je nu een vleeseter, vegetariër of veganist bent. Op de menukaart worden ook de allergenen aangegeven, wel zo handig. 

Het restaurant wordt geleid door vader en zoon die beiden José Antonio heten. Vader houdt zich bezig met de gerechten en staat bekend om zijn zoektocht naar de ultieme combinaties van traditioneel en modern. Zoon regelt alles in het restaurant, zorgt voor een uitmuntende service en heeft een uitstekende kennis van wijn. Hij is altijd op zoek naar de beste wijnen en bij welke gerechten deze het beste passen.

Ensalada deliciosa
Dumplings con aderezo de sésamo
Plato de salmón
Las Verduras del Tropicana
Previous slide
Next slide

Wij hebben hier echt heerlijk gegeten en vinden het dan ook een aanrader. Reserveer wel, het kan druk zijn. Wij waren lekker vroeg en hadden geluk.

Restaurante Tropicana
C. virgen de los Dolores, 11
29400 Ronda, Málaga, España

Telefoon: +34 952 87 89 85
Website:  Tropicana Ronda