Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Search
Close this search box.

MENU

Search
Close this search box.
fietsvakantie-andalusie-eye4cycling
Eye4Cycling
Adresgegevens
Eikenweg 24
3741 BS Baarn
Nederland
Contactgegevens
Tel: 00 31 6 2451 9595

Fietsvakantie – Andalusië: Eye4Cycling

Todos La Tapas

Het Spanje van de Spanjaarden

Fietsen met Eye4Cycling in Andalusië. Andalusië is een fijne regio in Spanje en leent zich uitstekend om per fiets te verkennen. De natuur is prachtig, het klimaat heerlijk.

Eye4Cycling biedt een 8-daagse fietstour aan van Ronda naar Sevilla. Tijdens deze 8-daagse fietsroute kun je mooie witte dorpjes verkennen en fietsen over de prachtige Via Verde de la Sierra. Dit is een route die grotendeels het traject van een oude spoorlijn volgt tussen de steden Puerto Serrano en Olvera. Het traject kent vele, verlichte tunnels, en viaducten, waardoor de route niet al te steil is en je volop kunt genieten van de prachtige natuur.

De route

De fietsroute is als volgt: Ronda – Olvera – Montellano – Utrera – Sevilla

De start van deze fietsreis is in Ronda, een fraai historisch stadje met de beroemde Puente Nuevo. Zowel Olvera als Montellano zijn traditionele Andalusische dorpjes, gelegen op een heuvel, met smalle straatjes en witgekalkte huisjes. Utrera staat bekend om zijn rijke geschiedenis en culturele erfgoed, zoals het Castillo de Utrera, een middeleeuws kasteel dat dateert uit de 13e eeuw. De fietstour eindigt in Sevilla met een tour door Sevilla. Deze stad is heerlijk vlak en kent vele, goed aangelegde fietspaden. Sevilla ademt historie en is echt Spaans. Het heeft vele, prachtige bezienswaardigheden zoals Plaza de España, de kathedraal en las Setas.

De opties

Je kunt deze fietstour individueel of in groepsverband doen. Op een trekkingfiets of een e-bike. Net wat je wilt. Bagagevervoer kan eveneens geregeld worden. 

Eye4Cycling biedt de optie om een GPS te huren, mocht je deze zelf niet hebben. Dan kun je nog meer genieten van de route. Zonder dat je steeds op een kaart hoeft te kijken of je nog wel op de juiste koers ligt. Wel zo prettig.

Klik op de onderstaande banner voor een volledige beschrijving. 

 

 

op-fietsvakantie-door-andalusie-eye4cycling