Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Search
Close this search box.

MENU

Search
Close this search box.
uitzicht-vanaf-balkon-fietsen-in-ronda

Fietsen in en rondom Ronda

GenieteninAndalusie.nl
GenieteninAndalusie.nl
Leestijd: 3 minuten

Lekker actief de omgeving van Ronda verkennen!

Hou je van fietsen in een prachtig natuurgebied? En mag het ook best een beetje uitdagend zijn? 

Denk dan eens aan Ronda en omgeving. Met Ronda als centrale uitvalsbasis kun je werkelijk alle kanten op. Huur gewoon een fiets, stippel je route uit en ga, meer is er niet voor nodig. Cycleronda is een bedrijf in Ronda, vlakbij het station, waar je prima terecht kunt voor een goede fiets, routebeschrijvingen, bagagetransport, transfer van en naar de luchthaven én uitstekend advies! De eigenaar, Ferry Staleman, helpt je graag.

Elk seizoen heeft zijn charme. Het voorjaar is fris en groen. Vanaf juni wordt het al wat warmer en het landschap droger. De zomers zijn heet en droog, maar wel lekker rustig. Het najaar heeft een lekkere temperatuur en de natuur mooie kleuren. De winter is vaak wat aan de koude kant. Elk seizoen ziet er weer een anders uit.  

logo-cycleronda-fietsen-in-ronda-malaga

Kwaliteitsfietsen!

Cycleronda beschikt over robuuste fietsen van het kwalitatief goede merk Stevens. Of je nu een mountainbike, een hybride fiets, een elektrische fiets of een racefiets wilt, Cycleronda heeft het allemaal. De fiets wordt helemaal op jou afgesteld en mocht je bijvoorbeeld een eigen zadel bij je hebben, dan wordt deze gewoon op de huurfiets gemonteerd. Hier wordt maatwerk geleverd.

cycleronda-gebruikt-stevens-fietsen
genoeg-fietsen-bij-cycleronda-ronda

Fietsroutes

Vanuit Ronda kun je alle kanten op. Ferry Staleman van Cycleronda heeft al vele fietsroutes uitgestippeld. In het kaartje hieronder vind je er een aantal. Andalusië is vrij zwaar en steil en dus misschien iets minder geschikt voor een eerste fietsvakantie. Als je voor een E-bike kiest wordt een tocht nauurlijk wel veel lichter. Aan jou de keus! 

fietsroutes-rondom-ronda-in-andalusie

Op pad

Je fiets is gehuurd,  bagagevervoer en accommodaties voor onderweg zijn geregeld en je bent dus klaar voor vertrek. Klaar voor een mooie, inspannende tocht door een prachtige gebied, langs idyllische dorpjes en mooie uitkijkpunten. Kortom tijd om te genieten van al het moois dat de omgeving te bieden heeft. Fiets ze!

alamedo-del-tajo-ronda-malaga
blik-op-groene-heuvels-ronda-voorjaar-andalusie

Stadstour per fiets

Ben je iets minder te porren voor een lange fietstocht in de omgeving van Ronda, dan kun je ook kiezen voor een fietstour door de stad Ronda. Heerlijk relaxt en met vele prachtige plekjes. De fietstocht duurt zo’n 2,5 uur én dan zit er ook nog wat tijd bij op een lekker terras. Het is een mooie manier om Ronda te verkennen. Wij vonden het in ieder geval erg leuk.

dominator-hercules-fundator-standbeeld-ronda
uitzicht-ronda-vanaf-het-balkon-fietsen-in-andalusie

Meer weten over fietsen in en rondom Ronda?

Wij spraken Ferry Staleman, de eigenaar van Cycleronda uitgebreid. Hier lees je zijn verhaal. Wij fietsten met hem door Ronda, een leuke tocht, die we je van harte aanbevelen.

ferry-staleman-cycleronda-andalusie

Cycleronda

Ferry Staleman

Avenida de Andalucia 24D
Ronda (Málaga) 29400 España
telefoon: +34 654 869 946
website: https://cycleronda.com
mail: rentabike@cycleronda.com

Tips van de redactie