Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Search
Close this search box.

MENU

Search
Close this search box.
finca-alegria-de-la-vida-tent-uitzicht-pizarra

#73 Eten op het station en overnachten bij Finca Alegria de la Vida

Bart
Bart
Leestijd: 3 minuten

We ontbijten vandaag voor de laatste keer bij B&B El Oasis. Het was weer een verrassende en prachtige locatie. We hebben hier een paar fijne dagen gehad. We nemen afscheid van Leo & Sandra. Het is tijd om terug te gaan naar de provincie Málaga, waar we 2 nachten zullen overnachten bij Finca Alegria de la Vida.

benb-almunecar-granada-el-oasis

Algarrobo

Als wij op weg zijn naar een nieuw adresje vinden we het leuk om een tussenstop te maken in een dorp onderweg. Zo besluiten we vandaag Algarrobo te verkennen. We parkeren de auto en klimmen, als zo vaak, weer naar boven. Daar dwalen we door de kleine straatjes met leuke pleintjes. We zijn te vroeg om er iets te eten. Alles is dicht. Dat doen we dan later wel ergens anders.

standbeeld-algarrobo
straatje-algarrobo-costa
terrasje-algarrobo-malaga

Eten bij het station

Na onze wandeling door Algarrobo hebben we toch wel trek gekregen. Wij rijden door naar Pizarra en vinden daar een restaurant aan het station. Wil je naar het toilet, dan krijg je sleutel en kun je in de wc’s op het perron terecht. Grappig. Aan de ene kant komt de trein, aan de andere kant kun je lekker eten bij Bar La Estación.

bar-la-estacion-pizarra

Op naar Finca Alegria de la Vida

Met goed gevulde buikjes vervolgen wij onze weg naar Finca Alegria de la Vida. Eenmaal aangekomen worden we warm welkom geheten door Bert & Margreet, de enthousiaste eigenaren van de B&B. Het is wederom een fantastische plek! Overal zijn mooie planten aanwezig en je hebt een fantastisch uitzicht met op de achtergrond de bergen en een mooie uitkijk over Pizarra.

We spreken gezellig met Bert & Margreet onder het genot van een lekker koud drankje. Daarna laat Margreet ons vervolgens onze verblijfsplaats zien. We overnachten deze keer in een tent dat hebben we nog niet eerder meegemaakt in Andalusië. Leuk!
finca-alegria-de-la-vida-pizarra-malaga
tent-amarillo-finca-alegria-de-la-vida
buitenterrein-van-finca-alegria-de-la-vida
finca-alegria-de-la-vida-tent-uitzicht-pizarra

We hebben allebei de beschikking over een eigen tent met een zeer comfortabel bed. Ik denk zomaar dat slapen hier geen enkel probleem wordt.

In de avond besluiten we bij de B&B te blijven en spreken we o.a. ook met de andere gasten die in de B&B verblijven. Het is een gezellige avond en met Pizarra verlicht in de verte sluiten we weer een geslaagde dag af!

uitzicht-op-pizarra-in-de-avond