Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Search
Close this search box.

MENU

Search
Close this search box.

Nederlandse makelaar in Málaga

Nederlandse makelaar in Málaga

Málaga is een populaire provincie voor Nederlandstaligen om heen te emigreren. Elk jaar vertrekken er weer grote groepen Nederlanders deze kant op om een nieuw avontuur aan te gaan, maar hoe vind je een geschikt huis? Een Nederlandse makelaar kan je in de provincie Málaga zeker helpen met het vinden van jouw huis!

huis-in-de-campo

Of je nou een huis aan de kust zoekt of juist meer het binnenland in wilt, je kunt een makelaar een opdracht geven om jouw droomhuis te vinden. De makelaar maakt vervolgens een selectie van huizen die aan jouw wensen voldoen en zal samen met jou de geselecteerde huizen bezoeken.

Een makelaar kan je begeleiden bij het hele proces en heeft vaak een uitgebreid netwerk van specialisten en adviseurs zoals bijvoorbeeld advocaten en architecten. Zo kan een advocaat onderzoeken of het huis dat je wilt kopen wel legaal is. Niet alleen het huis, maar bijvoorbeeld ook het zwembad. 

Waarom wonen in Málaga?

Málaga is fantastisch en heeft een heerlijk klimaat. De provincie heeft heel veel te bieden. Uiteraard heb je de Costa del Sol waar je heerlijk aan het strand kunt zitten, maar ook het binnenland is te gek. De bergen, de mooie natuur en de prachtige bezienswaardigheden, het binnenland van Málaga is echt een plaatje!

De voordelen van een Nederlandse makelaar 

De makelaar in de provincie Málaga:

  • kent de provincie Málaga uitstekend
  • overbrugt de taalbarrière 
  • zoekt geschikte panden
  • regelt bezichtigingen
  • onderhandelt namens jou over de prijs
  • begeleidt het hele proces
  • heeft een netwerk met specialisten die kunnen helpen

De Nederlandse makelaars in Málaga

Olav - Makelaar Andalucía 320 in Málaga

olav-eigenaar-andalucia-320-malaga

Olav is al een tijd actief in de makelaardij als hij in 2023 zijn eigen makelaarskantoor Andalucía320 opent. Olav richt zich met name op finca’s en landhuizen in de prijscategorie vanaf een half miljoen.

De redactie van GenieteninAndalusie.nl heeft uitgebreid gesproken met Olav over de makelaardij en zijn emigratie naar Andalusië. Zijn verhaal lees je op de website.

Blijf op de hoogte!

Tijdens onze redactiereizen blijven wij Nederlandse makelaars in Málaga bezoeken. Wil je op de hoogte blijven over wie wij spreken? Hou dan onze sociale media kanalen in de gaten.