Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Search
Close this search box.

MENU

Search
Close this search box.

Belgische B&B in Granada

Belgische B&B's in en rond Granada

sierra-nevada-granada-met-bloemenveld

Een Belgische B&B in Granada? Een leuke optie!

Granada

Granada is een provincie die enorm veel te bieden heeft.

Natuurlijk is er de stad Granada met het betoverende Alhambra, maar ook het diversiteit aan landschappen maakt de provincie Granada een gewilde vakantiebestemming.

Voor strandliefhebbers is de Costa Tropical perfect. Als je meer van cultuur houdt, dan zijn de stad Granada en de vele witte dorpen in de provincie zeker de moeite waard. Zelfs wintersportliefhebbers kunnen zich hier uitleven. De Sierra Nevada biedt uitstekende mogelijkheden gedurende bepaalde tijden van het jaar.

Het is extra leuk om Granada te ontdekken vanuit een verblijfsplaats waar de eigenaren jouw taal spreken. Als je hiernaar op zoek bent, is een verblijf bij een Belgische B&B in Granada een uitstekende keuze. Er is volop keuze!

De voordelen

Overnachten bij een Belgische B&B biedt verschillende voordelen, zoals:

  • Lokale kennis: De eigenaren kennen de provincie Granada goed en hebben geweldige tips, ook voor minder bekende activiteiten.
  • Assistentie: Ze kunnen je helpen bij het boeken en reserveren van activiteiten of restaurants.
  • Ontbijt en Maaltijden: Je geniet van een heerlijk ontbijt en sommige eigenaren verzorgen ook een fijne maaltijd. Na een dag vol verkenningen is het gezellig om aan te schuiven, avonturen te delen met andere, vaak ook Nederlandstaligen gasten.

De Belgische B&B's in en rond Granada

B&B Casa Olivar in Tocón, Granada

casa-olivar-zwembad-met-uitzicht-op-sierra-nevada

Deze heerlijke B&B gelegen midden in de olijfgaard met uitzicht op de toppen van de Sierra Nevada wordt gerund door de Belgische eigenaren Carl & Marijke. De B&B heeft vele fijne faciliteiten en beschikt naast 4 gastenkamers ook over een vakantiehuisje geschikt voor 4 personen. 

Onze redactie heeft een paar heerlijke dagen gehad bij de B&B. Ben je nieuwsgierig naar Casa Olivar? Lees dan zeker even ons artikel over Casa Olivar!

Eliza was here

‘Eliza was here’ stelt reizen samen waarbij er met zorg charmante en kleinschalige accommodaties voor je worden uitgezocht.

Voordeel

Het voordeel van zo’n samengestelde reis is dat zowel je reis als accommodatie voor je worden geregeld. Er worden prachtige locaties voor je uitgezocht, gerund door gastvrije eigenaren.

Blijf op de hoogte

We bezoeken en plaatsen regelmatig nieuwe Belgische B&B’s in en rondom Granada op de website.

Wil je op de hoogte blijven? Hou dan onze sociale media kanalen in de gaten!