Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Search
Close this search box.

MENU

Search
Close this search box.
transport-spanje-dierentaxi-noord-brabant
Dierentaxi Noord Brabant
logo-dierentaxi-noord-brabant
Adresgegevens
Linda
Oomen
driehoefijzersstraat 49
4765 BH
Nederland

Transport-Spanje: Dierentaxi Noord Brabant

Welkom bij dierentaxi noord brabant.

Wij zijn een kleinschalig bedrijf gespecialiseerd in het vervoeren van een breed scala aan huisdieren, waaronder honden, katten, vogels (uitgezonderd pluimvee), konijnen, knaagdieren, vissen, reptielen en amfibieën.

We begrijpen het belang van huisdieren in uw leven en streven ernaar om hun vervoer zo comfortabel en stressvrij mogelijk te maken met persoonlijke zorg, liefde & kennis .

Over dierentaxi noord brabant

wij rijden zeer regelmatig routes en privé vervoer  naar en van Spanje (en elders in Europa) met huisdieren.

Bij emigratie, vakantie, overwinteren  of u heeft een huisdier gekocht of verkocht , wij bieden uw huisdier een stressvrije comfortabele reis met een vaste, all-inclusive en diervriendelijke prijs.

Daarnaast gaat onze service verder dan alleen maar het vervoer, wij begeleiden u graag met alles wat nodig is om uw  huisdier mee op reis mee te laten gaan zodat u zich kunt richten op andere belangrijke zaken.

Wij garanderen u de hoogste kwaliteit van dienstverlening en een comfortabele, veilige en efficiënte rit van adres naar adres.

Bovendien bieden wij u de flexibiliteit om uw reisroute aan te passen zoals u dat wenst en zorgen wij ervoor dat u en uw dier(en)  zich als een VIP voelen. onze slogan is niet voor niets Very Important Pet taxiservice!

Onze diensten zijn beschikbaar in heel Spanje maar ook in de rest van Europa en we zorgen ervoor dat uw huisdieren veilig en comfortabel op hun bestemming aankomen.

De speciaal uitgeruste bus

Onze luxe speciaal uitgeruste bus heeft o.a. vaste veilige ruime benches, een temperatuur-gecontroleerde dierenruimte ( dakairco en standkachel) dit alles om uw huisdier het comfort te bieden gedurende de reis  in zomer en winter, alle luxe van onze bus kunt u zien op onze website.

Door onze ruime ervaring hebben wij de kennis van alle huisdieren die wij mogen vervoeren en we zorgen ervoor dat alle nodige vergunningen en documentatie aanwezig zijn om een soepele en probleemloze reis te garanderen.

Neem vandaag nog contact met ons op via +31619205511 of kijk eens rond op onze website www.dierentaxinoordbrabant.nl om meer te weten te komen over onze diensten, luxe bus, ,recensies van klanten en nog veel meer en om uw offerte of transport te boeken.

tip* wilt u weten hoe onze reizen verlopen? volg ons dan op facebook en ga met ons mee op reis 🙂

dierentaxi-noord-brabant-logo-overzichtsfoto
dierentaxi-noord-brabant-transportbusje
kat-dierentaxi-noord-brabant
dierentaxi-noord-brabant