Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Search
Close this search box.

MENU

Search
Close this search box.
transportbedrijf-costa-sprinter-malaga
Costa Sprinter
logo-costa-sprinter
Adresgegevens
Gilbert
van Thuil
Dick Flemmingstraat 8D
Sprang – Capelle
Nederland
Contactgegevens
Tel: 06 27232726

Transport – Málaga: Costa Sprinter

Onbezorgd transport met Costa Sprinter!

Costa Sprinter is een transporteur die u graag helpt met het vervoeren van uw spullen zoals uw:

  • Inboedel
  • Auto
  • Motor

Ook voor kleinere zaken zoals huisraad, kleding, koffers e.d. of een bijzonder transport bent u bij ons aan het juiste adres.

Wekelijks rijden wij vanuit Nederland en België naar Spanje, waarbij we zowel door het binnenland als langs de costa’s onze klanten bedienen. We hebben opslagplaatsen in Spanje en Nederland, zodat uw goederen tijdelijk kunnen worden opgeslagen, als dat gewenst is.

Ontzorgen

U kunt vertrouwen op onze expertise voor een zorgeloze afhandeling van het transport van uw goederen. Wij weten wat we doen en ons professionele team is uitstekend op de hoogte van de voorschriften en wetgeving voor transport in verschillende Europese landen. Zo kunt u zich richten op andere zaken.

Reputatie

Door de jaren heen hebben wij een sterke reputatie opgebouwd als betrouwbare transportpartner. Wij vinden klanttevredenheid zeer belangrijk en streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Contact

Bent u op zoek naar een vervoerder die u volledig ontzorgt omtrent het transporteren van uw goederen? Neem dan zeker contact met ons op voor meer informatie. Kijk ook zeker even op onze website.

Wij kijken uit naar een mooie samenwerking.

Costa Sprinter staat voor u klaar!