Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Search
Close this search box.

MENU

Search
Close this search box.
restaurant-malaga-vino-mio
Vino Mio
Adresgegevens
Helene
Mostertman
Plaza Jeronimo Cuervo 2
29012 Malaga
Spanje
Contactgegevens
Tel: 0034615689570
Socials
Gesproken talen
nederlands | spaans | engels | duits | frans | italiaans

Restaurant – Málaga – Vino Mío

Restaurant in het hartje van Málaga

in 2003 opende ik Restaurant Vino Mio in het centrum van Málaga. Het is gelegen op het plein van het stedelijk theater ‘Cervantes’. De ligging is fantastisch, op nog geen 100 meter van het geboortehuis van Picasso en de Plaza de La Merced. Maar net buiten de grote drukte van Calle Larios en Plaza Uncibay. Op ons gezellige terras kan je genieten van het rustige plein en het uitzicht op het prachtige theater.

De gerechten van Vino Mío

De gerechten zijn een selectie van de beste recepten van de restaurants waar ik tijdens mijn 9 jaar rondreizen gewerkt heb. Omdat mijn ouders op Curaçao woonden en ik daardoor minder binding met Nederland had heb ik na de hotelschool in Amsterdam gereisd om ideeën op te doen voor mijn eigen restaurant, talen te leren en de beste plek te vinden om te wonen. En dat is Málaga geworden.

Toen ik Vino Mio 21 jaar geleden opende waren er slechts 220 restaurantes in Málaga stad, nu meer dan 2500!

Bij Vino Mio hebben we elke avond een dinner-flamenco show van 20.00 tot 21.30 en op vrijdag ook van 14.00 tot 15.00.

De kaart bestaat dus vooral uit internationale gerechten maar voor de liefhebber is er onder andere ook Paella en Presa Iberia. Alles wordt vers bereid bij ons, ook de desserts. Ook vegetarische gerechten en heerlijke maaltijdsalades.  De biefstuk wordt vergeleken met de biefstuk van Loetje, super mals. De oprichters van Loetje zijn overigens gasten van Vino Mio!

Voor mij is de sfeer en service heel belangrijk. Mijn personeel selecteer ik vooral op passie voor het vak. Iedereen voelt de positieve energie die heerst doordat mijn medewerkers genieten van wat ze doen. Daardoor zijn de gasten nog blijer en dat is een vicieuze cirkel. Mijn personeel danst ook elke avond, super leuk!

Vanaf maart beginnen we ook met een interessante coctailkaart.

Wil je meer weten over restaurant Vino Mío? Neem dan een kijkje op onze site!