Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Search
Close this search box.

MENU

Search
Close this search box.
opleiding-zelf-spaans-leren-uitgelicht
Zelf Spaans Leren
Adresgegevens
Jeroen en Sabine
van Dinther
Contactgegevens
Tel: +31 6 26 60 98 65
Socials
Gesproken talen
nederlands | spaans | engels | duits

Opleidingen – Spaans: Zelf Spaans Leren

Wil je op een leuke, snelle en makkelijke manier Spaans leren? Dan zit je goed bij onze Spaanse Opleiding, Zelf Spaans Leren. In onze online leeromgeving krijg je 24 uur per dag toegang tot de lessen en kun je zoveel oefenen als je wil.

Iedere les bestaat uit videomateriaal en lees-, luister-, schrijf- en spreekoefeningen en spelletjes waarmee je de stof in korte tijd onder de knie krijgt. Heb je daarnaast nog extra begeleiding nodig? Dan plan je gewoon een gratis sessie in waarin je al je vragen kunt stellen.

Het team van Zelf Spaans Leren bestaat uit Jeroen en Sabine, vader en dochter. We zijn allebei in 2013 gestart met het leren van de Spaanse taal. Dat bleek toch moeilijker dan gedacht: eindeloze rijtjes woorden, ingewikkelde grammatica en weinig oefening in de praktijk. Sabine kwam hier al snel achter, omdat ze sinds 2016 in Spanje woont en dus dagelijks Spaans spreekt. Door onze eigen ervaring weten we hoe lastig het kan zijn. Maar het goede nieuws is: er is ook een andere manier!

Met onze methode richten we ons op het praktische Spaans dat je in het dagelijks leven kunt toepassen. Misschien wil je graag emigreren, ben je er vaak op vakantie of heb je een andere reden om de taal te leren. Je hebt dan niets aan zinnen die je niet in het echt kunt gebruiken in gesprekken. Onze focus ligt daarom op het leren van de regels, maar ook het toepassen.

We moedigen je daarom ook aan om ook jouw reis naar het spreken van de Spaanse taal te starten. Het is een reis die hoe dan ook de moeite waard is, en wij gaan je erbij helpen. Ben je benieuwd of onze methode bij je past? Vraag dan de gratis voorbeeld les aan en start binnen enkele minuten met leren.

Wil je meer te weten komen over de Spaanse opleiding van Zelf Spaans Leren? klik dan hier!