Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Search
Close this search box.

MENU

Search
Close this search box.
judith-eigenaresse-van-cursus-sparkling-spanish
Sparkling Spanish
Adresgegevens
Judith
Bartels
Nederland
Contactgegevens
Tel: +31625181717
Socials
Gesproken talen
nederlands | spaans | engels | frans | italiaans

Opleidingen – Spaans: Sparkling Spanish

Sparkling Spanish

Beter communiceren in het Spaans leer je bij Sparkling Spanish. Wij zijn hét taleninstituut voor de Spaanse taal. We geven Spaanse taaltrainingen, zowel online als offline én op locatie in Spanje. Met een persoonlijke taaltraining leer je precies wat je nodig hebt voor jouw doel. Dit doen we zeer effectief, zodat jij succesvol wordt in de Spaanse taal.

Voor meer informatie over Sparkling Spanish kun je een kijkje nemen op de website.

Over Sparkling Spanish

We geloven dat de Spaanse cultuur sprankelt, zowel in Spanje als in Latijns Amerika, vandaar de naam Sparkling Spanish.

En… we are love with Spain!

Toen ik in Spanje ging studeren, als jonge Nederlandse professional, International Business, voelde ik een ander leven, ik voelde me als herboren.

Ik had in één jaar meer vrienden dan in Nederland in een heel leven. Ook maakte ik de beste feesten mee in m’n leven.  Ik ontdekte hoe de Spanjaarden zijn.  Ik ontdekte hoe de Spaanse taal mijn leven had veranderd.

Daarna ging ik naar Buenos Aires, Argentinië om de Argentijnse Tango te dansen. Toen ik terugkwam in Spanje gaf ik vele workshops.

Daarna verhuisde ik naar Santiago de Chile en ga ik taallessen aan een gerenommeerd taleninstituut. De liefde voor lesgeven was geboren.

Momenteel woon ik gedeeltelijk in Barcelona/Castelldefels en Amsterdam. Dichtbij de airport, dichtbij het strand, dichtbij prachtige wijnhuizen, in een prachtige villa, waar ik regelmatig retreats organiseer.

spaanse-cursus-met-sparkling-spanish
insta-post-sparkling-spanish
judith-eigenaresse-van-sparkling-spanish