Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Search
Close this search box.

MENU

Search
Close this search box.
steps-voor-de-deur-2wheelstours-malaga
2WheelsToursMalaga
logo-2wheelstours-malaga
Adresgegevens
Ton
Teeuwen
Avenida de la aurora 3
29002 Málaga
Spanje
Contactgegevens
Tel: +34 637 552 877
Socials
Gesproken talen
nederlands | engels | duits

Elektrische steps – Málaga: 2WheelsTours Málaga

Welkom bij 2WheelsToursMalaga!

Bij 2WheelsToursMalaga kun je terecht voor het huren van een Elektrische- of Solar step. Ga je de bezienswaardigheden van Malaga ontdekken of rij je liever rustig langs de kustlijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om dit met een Elektrische- of Solar step te doen! We hebben verschillende modellen waarmee je op pad kunt gaan! Neem gerust een kijkje op onze website of de socials voor de actuele modellen.

Waarom Elektrische steps?

Málaga staat er over het algemeen om bekend dat het er erg warm is, wil je met de warme omstandigheden toch productief zijn en alles van de omgeving ontdekken? Dan is een Elektrische- of Solarstep echt een aanrader. Zo hoef je weinig inspanning te leveren en kun je toch veel van de omgeving zien. Hiermee haal je het maximale uit je verblijf in Málaga.

Centrale ligging

Wij zijn centraal gelegen in Málaga (Avenida de la Aurora, 3) waardoor je alle kanten op kunt. Ga je op de boulevard een kijkje nemen of zoek je andere bezienswaardigheden in de buurt op? Alles is mogelijk, je bepaalt zelf wat je gaat bezichtigen. Ben je voor het eerst in Málaga en heb je geen idee waar je naartoe kunt gaan? Wij kunnen je zeker op pad helpen zodat je de bekende bezienswaardigheden zeker gezien hebt!

Ons aanbod

Wij hebben diverse modellen om te verhuren, voor de actuele modellen neem een kijkje op de Rental pagina op onze website.
Ook bij ons ben je aan het juiste adres als je zelf een Elektrische- of Solar step bezit en hier een probleem mee hebt. Wij zijn een reparatiepunt en tevens ook Officiële Dealer van SmartGyro. Mocht je problemen hebben met jouw Step neem dan gerust contact met ons op en wellicht kunnen wij dit oplossen. Neem voor meer informatie een kijkje op de Repair Shop pagina op onze website of neem contact op.

Volg ons

Op onze Socials delen we graag foto’s/video’s, updates en leuke verhalen van klanten die op pad gaan met onze Steps.
Volg ons en blijf op de hoogte van alles wat 2WheelsToursMalaga te bieden heeft.

Wij hopen je binnenkort te mogen verwelkomen bij 2WheelsToursMalaga om je verblijf in Málaga onvergetelijk te maken!

 

repair-corner-2wheelstours-malaga
de-elektrische-steps-van-2wheels-tours-malaga
2wheelstours-malaga-steps