Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Search
Close this search box.

MENU

Search
Close this search box.
ilonka-eigenaresse-van-finca-el-limonar-alora-malaga
Finca El Limonar
Adresgegevens
Ilonka
Volwater
Lugar Partido Virote 9a ( Casablanquilla )
Alora
Spanje
Contactgegevens
Tel: +34 622 819 693
Socials
Gesproken talen
nederlands | spaans | engels | duits

Bed & Breakfast – Álora – Málaga: Finca El Limonar

Welkom in Finca El Limonar

Ik heb mijn droom verwezenlijkt in het hart van Andalusië, dichtbij het prachtige bergdorp Álora. Midden in een operationele citroenboomgaard heet ik je welkom in mijn droom B&B Finca el Limonar. Een geweldige plek om de echte Andalusische levensstijl te ervaren.

De Bed & Breakfast

De B&B ligt prachtig en is een fijne plek, waar je rust en stilte kunt ervaren. Mijn doel is dat je je hier thuis voelt, ver weg van je eigen thuis. Dat je geniet van het zoutwaterzwembad en de vele comfortabele zitjes die je op het terrein vindt.

De accommodatie

Finca El Limonar biedt de volgende accommodaties:

Establo:

Dit is een studio appartement voor maximaal 2 personen. Je hebt hier de beschikking over een keuken. Wil je een gezonde maaltijd samenstellen, dan kun je gebruik maken van de pluktuin. Daar vind je gezonde groente en fruit.

Casita:

In de Casita bevinden zich twee identieke B&B kamers met eigen badkamer, beide geschikt voor maximaal twee personen. De casita heeft een gezamenlijke kitchenette met thee- en koffiefaciliteiten. Bij de kamers hoort een heerlijk ontbijt.

De ligging

Finca El Limonar ligt centraal op slechts 40 minuten van de luchthaven van Málaga. Je waant je er in andere wereld dan aan de Costa del Sol. Hier word je omringd door een prachtige natuur met biologische citrusbomen en vrolijk  vogelgezang. De beroemde Caminito del Rey vind je vlakbij, op slechts 10 minuten afstand. In de omgeving vind je eindeloze wandelpaden.

Wil je meer weten over onze B&B? Kijk dan ook zeker op onze website!

het-zwembad-van-finca-el-limonar
de-poort-van-finca-el-limonar
het-buitenaanzicht-van-finca-el-limonar
het-buitenterras-van-finca-el-limonar