Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

MENU

Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Buitenaanzicht-las-maravillas

Restaurant Las Maravillas – Ronda, Málaga

Foto van Bart
Bart
Leestijd: 2 minuten

Lunchen in Ronda

Tijdens onze rit van Cadíz naar de provincie Málaga komen we langs het stadje Ronda. Ronda hebben we al vaker bezocht maar het blijft een hele leuke plek om toch weer eventjes te bezoeken. We wandelen langs de arena en steken de Puente Nuevo over. Het is rond lunchtijd en zoeken een gezellig eettentje in het centrum van Ronda. We komen terecht bij het restaurant Las Maravillas.

naam-las-maravillas

Het restaurant

Maravillas betekent in het Nederlands wonderen. Je vindt het restaurant in de straat Carrera Espinel vlakbij Plaza de Toros en de Puente Nuevo is ook dichtbij. Deze centrale ligging maakt het een ideale plek om na het bekijken van de verschillende bezienswaardigheden hier een hapje te eten. De inrichting geeft het restaurant een relaxte sfeer door de zachte tinten die Maravillas heeft gebruikt voor haar inrichting. Op de muren vind je kleurrijke portretten, die het restaurant nog iets meer kleur geven.

bar-maravillas
inrichting-maravillas

De keuken

De keuken biedt een hoop variatie voor de klanten. Je vindt hier echt de traditionele keuken waarbij oude recepten aangevuld worden met nieuwe smaken. Je kan er terecht voor verschillende tapas en er is een breed aanbod aan vlees- en visgerechten. Ben je vegetarisch? Ook dan zijn er zeker mogelijkheden voor een lekkere maaltijd.

salade-las-maravillas
kroketjes-las-maravillas
poke-bowl-las-maravillas

Wij schuiven hier gezellig voor de lunch aan. Ik kies dit keer niet voor een traditioneel gerecht, maar voor een poke bowl met tonijn die je steeds vaker terug ziet op de menukaarten. Het is een goede keus want deze smaakt erg goed. Annelies gaat voor een rijk gevulde vegetarische salade die wordt aangevuld met een lekkere dressing. Samen nemen we nog de vegetarische kroketjes om te delen. Wij vinden het restaurant Las Maravillas echt een gezellig plekje, het is niet te groot maar wel gezellig druk. Met een goed gevulde maag gaan we verder op stap. Tijd om nog eventjes te genieten van het mooie zonnige weer in Ronda.

portret-las-maravillas